۲۵ تیر ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۰
قطر ادعای رژیم صهیونیستی درباره مشارکت در حمله به ایران را قویاً رد کرد
واکنش رسمی دوحه به ادعای رسانه‌های صهیونیستی ؛

قطر ادعای رژیم صهیونیستی درباره مشارکت در حمله به ایران را قویاً رد کرد

دفتر رسانه‌ای بین‌المللی، ادعاهای نادرست منتشرشده از سوی برخی رسانه‌های صهیونیستی مبنی بر موافقت دولت قطر با مشارکت در اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران را بطور قاطع تکذیب کرد.

به گزارش بازار، دفتر اطلاع رسانی بین المللی وابسته به کشور قطر تأکید کرد که انتشار چنین ادعاهایی از سوی افرادی صورت گرفته که به دنبال کشاندن کشور قطر به این درگیری، تضعیف نقش محوری دوحه در میانجی‌گری و سوق دادن منطقه به سوی تشدید تنش‌ بیشتر و نآرامی هستند.

براساس این گزارش، تأکید مقامات قطری از آغاز این درگیری تاکنون این بوده که دوحه نه در هیچ اقدام نظامی علیه هیچ‌یک از کشورهای همسایه خود مشارکت داشته و نه در آینده مشارکت خواهد کرد.

دفتر رسانه‌ای بین‌المللی وابسته به کشور قطر همچنین تأکید کرد که قطر اجازه نخواهد داد چنین ادعاهای گمراه‌کننده‌ای به تلاش‌های دیپلماتیک مداوم این کشور برای پایان دادن به این درگیری لطمه وارد کند.

این دفتر افزود: قطر همچنان در هماهنگی با شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی خود، به ایفای نقش میانجی‌گرانه و ارائه مساعی جمیله ادامه خواهد داد تا به توافقی جامع و پایدار دست یابد که دغدغه‌ها و نگرانی‌های همه طرف‌های ذی‌ربط را برطرف کند.

کد خبر: ۴۱۷٬۹۱۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha