۲۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۸
۲ نیروگاه خورشیدی کرمانشاه در مسیر بهره‌برداری

۲ نیروگاه خورشیدی کرمانشاه در مسیر بهره‌برداری

معاون عمرانی استانداری کرمانشاه گفت: دو نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۱۷ مگاوات در استان در مسیر بهره‌برداری قرار گرفته است.

به گزارش بازار، طهماسب نجفی، روز یکشنبه ۲۱ تیر، در جریان بازدید از روند اجرای نیروگاه‌های خورشیدی ۱۰ مگاواتی شرکت مولد برق نیروگاهی پویای کرمانشاه و هفت مگاواتی شرکت پلیمر کرمانشاه، گفت: نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی شرکت مولد برق نیروگاهی پویای کرمانشاه که عملیات اجرایی آن از آبان‌ سال ۱۴۰۴ به‌صورت جدی آغاز شده، در زمینی به مساحت حدود ۱۵ هکتار در شهرک صنعتی زاگرس در حال احداث است.

نجفی اظهار کرد: این طرح هم‌اکنون حدود ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و نزدیک به هفت مگاوات پنل خورشیدی در محل نیروگاه نصب شده است.

وی افزود: بخش عمده تجهیزات مورد نیاز این نیروگاه شامل سازه‌های نگهدارنده، کابل‌های جریان مستقیم و متناوب، تابلوهای فشار متوسط، تجهیزات حفاظتی، مخابراتی، اندازه‌گیری و تجهیزات خط انتقال تأمین شده که بیشتر آنها تولید داخل کشور است.

نجفی با اشاره به نیاز این نیروگاه به برخی تجهیزات دیگر، افزود: شرکت سرمایه‌گذار در حال پیگیری تأمین این تجهیزات است و پیش‌بینی می‌شود در صورت رفع موانع، تجهیزات مورد نیاز طی یک ماه آینده آماده حمل و سپس عملیات نصب و راه‌اندازی آنها آغاز شود.

وی گفت: این نیروگاه از طریق یک خط انتقال ۲۰ کیلوولت دومداره به طول حدود ۳.۸ کیلومتر به پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت زاگرس متصل خواهد شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه در خصوص نیروگاه خورشیدی هفت مگاواتی شرکت پلیمر کرمانشاه نیز گفت: این طرح در زمینی به مساحت ۹.۲ هکتار و با سرمایه‌گذاری بیش از ۴۵۰ میلیارد تومان در حال اجراست.

نجفی گفت: عملیات نصب پنل‌های خورشیدی این پروژه از ۲۰ تیر آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود طی حدود ۳۵ روز به پایان برسد.

وی افزود: براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، در صورت تأمین به‌موقع کابل‌های جریان مستقیم و متناوب، ترانسفورماتور، اینورترها و دیگر تجهیزات مورد نیاز، نیروگاه هفت مگاواتی پلیمر کرمانشاه شهریور امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی گفت: بهره‌برداری از این دو نیروگاه، علاوه بر افزایش ظرفیت تولید برق استان، به کاهش بار شبکه در ساعات اوج مصرف، تأمین پایدار برق صنایع، کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و انتشار آلاینده‌های زیست‌محیطی کمک خواهد کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه در این بازدید بر حمایت دستگاه‌های اجرایی از سرمایه‌گذاران حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر و رفع سریع موانع این پروژه‌ها تأکید کرد.

کد خبر: ۴۱۷٬۰۰۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha