۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۲
مراسم تشییع قائد امت در خارج از کشور برگزار نمی‌شود

مراسم تشییع قائد امت در خارج از کشور برگزار نمی‌شود

دبیر ستاد ملی آیین تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب گفت: هیچ برنامه‌ای برای برگزاری مراسم تشییع در خارج از کشور وجود ندارد و تمامی تمهیدات در داخل کشور در حال برنامه‌ریزی است.

به گزارش بازار، پور جمشیدیان، دبیر ستاد ملی آیین تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی در حاشیه مراسم گرامیداشت شهید باقری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دولت جمهوری اسلامی با تمام توان و همه امکانات خود، با محوریت جناب آقای عارف معاون اول رئیس‌جمهور، ستاد ملی برگزاری مراسم تشییع قائد اعظم امت اسلام را برنامه‌ریزی کرده است.

وی افزود: همه امکانات و ظرفیت‌های دولت جمهوری اسلامی، نهادهای مختلف اعم از دولتی و به‌ویژه مردمی، در این ستاد که یک ستاد مردمی است، پای کار آمده‌اند و تمامی دستگاه‌ها در حال تلاش و آمادگی برای برگزاری این مراسم هستند.

این مقام مسئول ادامه داد: در زمانی که بیت معظم قائد شهید مصلحت بدانند، مراسم تشییع در کمال عزت، سربلندی، عظمت و شکوه و در شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و خانواده گرانقدر ایشان برگزار خواهد شد.

وی همچنین تأکید کرد: ستاد ملی برگزاری مراسم تشییع با مشارکت گسترده نهادهای دولتی و مردمی در حال برنامه‌ریزی و فراهم‌سازی مقدمات برگزاری باشکوه این مراسم است..
پورجمشیدیان در پایان گفت: مراسمی برای تشییع قائد امت در خارج از کشور وجود ندارد.

کد خبر: ۴۱۲٬۰۴۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha