۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۳
۳۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری جدید در بخش صنعت قم انجام می‌شود
مدیرکل صمت قم:

۳۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری جدید در بخش صنعت قم انجام می‌شود

مدیرکل صمت قم گفت: توسعه طرح‌های صنعتی موجود با سرمایه‌گذاری بیش از ۳۷ هزار میلیارد ریال در استان صادر شد.

به گزارش بازار، وحید گریمی روز سه‌شنبه در این خصوص بیان کرد: با اجرای این طرح‌های صنعتی جدید در قم، ظرفیت اشتغال مستقیم برای ۸۰۵ نفر فراهم می‌شود که این موضوع نشان از قابلیت‌های خوب بخش صنعت برای اشتغالزایی و توسعه اقتصادی استان دارد.

وی تاکید کرد: صدور ۴۰ مورد جواز تاسیس جدید در بخش صنعت قم که نمایانگر استقبال سرمایه‌گذاران برای راه‌اندازی واحدهای تولیدی در استان می‌باشد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است آن هم در شرایطی که کشور با تجاوز و فشار نظامی و اقتصادی دشمنان روبه‌روست.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم همچنین گفت: در ۲ ماهه نخست سال جاری با همکاری بانک‌های عامل در تکمیل معرفی نامه‌های سال قبل بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری، رونق تولید و سایر موارد به متقاضیان پرداخت شد.

وی تاکید کرد: با تلاش صنعتگران و تولیدکنندگان استان، موضوع تحقق اقتصاد مقاومتی در این بخش به صورت ویژه دنبال می‌شود و فعالان این حوزه مهم اقتصادی با تمام توان به فعالیت ادامه می‌دهند تا زنجیره تولید محصولات و نیازهای بازار و مردم به بهترین شکل تامین شود.

گفتنی است وجود زیرساخت‌های مورد نیاز در شهرک‌های صنعتی بزرگ و تخصصی، قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی کشور و نزدیکی به پایتخت و عمده بازارهای مصرف داخلی از جمله دلایلی است که موجب شده سرمایه گذاری در بخش‌ صنعت و تولید استان قم برای فعالان اقتصادی جذاب باشد.

بخش عمده اقتصاد قم متعلق به بخش صنعت است و در حال حاضر حجم قابل توجهی از اشتغال استان در این بخش قرار دارد. قم رتبه ششم کشور از نظر اشتغال صنعتی را به خود اختصاص داده که این موضوع نشان دهنده اهمیت صنعت و سرمایه‌گذاری صورت گرفته برای آن طی سال‌های اخیر در این استان است.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، چوب و مبلمان ثامن، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و پنج ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو، طغرود و بیدهند و همچنین یک شهرک غیردولتی است که هر کدام از آن‌ها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان قم بیش از ۲ هزار واحد صنعتی با ایجاد ظرفیت اشتغال برای بیش از ۵۰ هزار نفر وجود دارد که صنعتگران در آن‌ها مشغول انجام فعالیت‌های تولیدی مورد نیاز کشور هستند.

کد خبر: ۴۱۱٬۵۳۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha