به گزارش بازار به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در این مراسم گفت: این دو پروژه مربوط به معین اقتصادی بخش مرکزی مشهد شامل مرکز توانمندسازی شغلی بانوان با محوریت تولید پوشاک و ماسک و کارگاه تولید مصنوعات چرمی است که در چارچوب طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی استان به بهرهبرداری رسیده است.
علی رسولیان افزود: در مرکز توانمندسازی شغلی بانوان "تندیس" که با سرمایهگذاری بخش خصوصی ایجاد شده، برای هر شغل ۳۱۰ میلیون ریال هزینه شده است.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین دستاوردهای الگوی مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی، ایجاد شغل پایدار، توسعه کسب و کارهای خرد با بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی است و سیاست اصلی استان نیز تمرکز بر توسعه این نوع کسب و کارها با استفاده از معینهای اقتصاد مقاومتی و فعالان بخش خصوصی است.
معاون استاندار خراسان رضوی گفت: ۲۴۳ معین اقتصادی و ۶۰ شرکت بخش خصوصی که عمده آنها تعاونی بوده و بانوان در آنها حضور فعالانه دارند، در قالب امضای تفاهمنامه در الگوی مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی مشارکت کردهاند و پروژههای اشتغالزای بسیار با تمرکز بر تقویت ظرفیتهای حاشیه شهر و روستا به ثمر رساندهاند.
وی افزود: الگوی مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی نتایج مثمرثمر داشته و باعث شده است خراسان رضوی کمترین نرخ بیکاری زنان و کمترین نرخ بیکاری روستاییان را داشته باشد.
رسولیان ادامه داد: برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، ایجاد توسعه متوازن در شهرها و روستاها راهی جز استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و فعال کردن ظرفیتهای بالقوه روستایی نداریم و در این راستا الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی بهترین برنامه برای رسیدن به این اهداف است.
نظر شما