۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۶
۲ هزار میلیارد ریال وام برای واردات کالاهای اساسی به اردبیل اختصاص یافت

۲ هزار میلیارد ریال وام برای واردات کالاهای اساسی به اردبیل اختصاص یافت

معاون امور اقتصادی استاندار اردبیل از ۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی مصوب برای اصناف و واردات کالاهای اساسی و همچنین ۳۰ مورد ثبت سفارش ورود اقلام ضروری به استان خبر داد.

به گزارش بازار، بهروز خلیلی روز یکشنبه در جلسه قرارگاه اقتصادی استان اظهار کرد: با مسئولیت پذیری مدیران دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها در شرایط کنونی جامعه باید منابع مالی بخش تولید و واردات کالاهای اساسی از سوی بانک‌های استان تامین شود.

وی به تفویض اختیارات موضوعات مرتبط با تامین و واردات کالاهای اساسی به استان‌ها اشاره کرد و خواستار مسؤلیت پذیری مدیران در شرایط کنونی نسبت به تحقق این مهم شد.

وی توجه به استمرار تامین ،توزیع و نظارت بر عرضه کالاها و اقلام مورد نیاز مردم را یادآور شد و گفت: لازم است اقلام مورد نیاز مردم که در بازار توزیع می‌شود بلافاصله تامین و ذخیره سازی شود.

معاون استاندار اردبیل به تسهیلات مصوب ۲ هزار میلیارد ریالی برای اصناف و واردات کالاهای اساسی اشاره کرد و خواستار اقدام بانک‌ها برای پرداخت این تسهیلات به اصناف و واردکنندگان اقلام اساسی شد.

خلیلی تاکید کرد: بانک‌های دولتی ۷۰ درصد و بانک‌های خصوصی ۳۰ درصد منابع داخلی خود را باید برای تامین نقدینگی بخش تولید اختصاص دهند و در صورت بی توجهی ،این موضوع ترک فعل محسوب می‌شود.

کد خبر: ۴۰۵٬۱۲۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha