۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۳
ساماندهی حریم رودخانه چالوس با تخصیص ۵۵۰ میلیارد ریال اعتبار

ساماندهی حریم رودخانه چالوس با تخصیص ۵۵۰ میلیارد ریال اعتبار

فرماندار چالوس بر ضرورت ساماندهی حریم رودخانه‌ها و جلوگیری از ریختن نخاله‌ها و مصالح ساختمانی تأکید کرد.

به گزارش بازار، یحیی یوسف‌پور روز یکشنبه در حاشیه بازدید از رودخانه چالوس در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: لزوم ساماندهی رودخانه احساس می‌شود و باید از هرگونه اشغال حریم و ریختن مصالح جلوگیری شود.

وی افزود: همه دستگاه‌های مسئول از جمله شهرداری و محیط زیست باید در این زمینه همکاری داشته باشند تا حق عمومی مردم حفظ شود.

فرماندار چالوس همچنین با اشاره به بودجه شهرداری برای ساماندهی ادامه داد: شهرداری امسال ۵۵۰ میلیارد ریال برای این پروژه اختصاص داده است و مجوزهای لازم برای اجرای کارها باید به موقع صادر شود.

وی تأکید کرد که در صورت امکان، حقوق دولتی مرتبط با پروژه کاهش پیدا کند تا بار مالی برای مردم کمتر شود.

کد خبر: ۴۰۵٬۱۲۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha