۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۴:۴۰
نیروهای ایتالیایی از اربیل عراق عقب‌نشینی می‌کنند

نیروهای ایتالیایی از اربیل عراق عقب‌نشینی می‌کنند

وزیران خارجه و دفاع ایتالیا پنجشنبه اعلام کردند که همه نیروهای این کشور از پایگاهی در اربیل اقلیم کردستان عراق عقب‌نشینی می‌کنند.

به گزارش بازار به نقل از خبرگزاری فرانسه، گیدو کروستو وزیر دفاع ایتالیا اظهار کرد که این عقب‌نشینی پیش از حمله چهارشنبه شب به این پایگاه برنامه‌ریزی شده بود و این «فقط یک عقب‌نشینی موقت» است.

وی افزود که پیشتر ۱۰۲ پرسنل نظامی از این پایگاه به ایتالیا بازگشته بودند و در حین حمله شب گذشته، ۱۴۱ پرسنل نظامی دیگر در این پایگاه بودند.

آنتونیو تایانی معاون نخست وزیر و وزیر خارجه ایتالیا نیز در سخنانی در پارلمان عقب‌نشینی این نیروها را تایید کرد.

ایتالیا جزئیات بیشتری درباره حمله شب گذشته منتشر نکرد اما به‌نظر می‌رسد عواملی مانند موساد تلاش می‌کنند با بمب‌گذاری یا حملاتی مانند حملات پهپادی و موشکی، این اتفاقات را گردن ایران بندازد.

دفتر نخست‌وزیری ایتالیا پس از تجاوز آمریکا و رژیم‌صهیونیستی به ایران، این اقدامات علیه تهران را محکوم کرده بود و تاکید داشت که در این جنگ وارد نمی‌شود و همچنین خواستار محدود کردن اقدامات اسرائیل علیه لبنان شده بود.

جورجیا ملونی نخست وزیر ایتالیا چهارشنبه حمله آمریکا و رژیم اسرائیل به ایران را نقض قوانین بین‌المللی دانست و تاکید کرد: این مداخله‌ای است که ایتالیا بخشی از آن نیست و قصد ندارد در آن شرکت کند.

وی همچنین قتل‌عام دختران دانش‌آموز در میناب در نتیجه حمله نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و خواستار یافتن مسوولان این فاجعه شد.

کد خبر: ۳۹۷٬۵۸۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha