۲۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۵
تخت‌روانچی: ایران به کشتی‌ برخی کشورها اجازه عبور از تنگه هرمز داده است

تخت‌روانچی: ایران به کشتی‌ برخی کشورها اجازه عبور از تنگه هرمز داده است

معاون سیاسی وزیر خارجه ایران گفت: به برخی کشورها اجازه عبور از تنگه هرمز داده شده اما کشورهایی که در تجاوز علیه ایران مشارکت دارند، نباید عبور امن داشته باشند.

به گزارش بازار، مجید تخت‌روانچی، معاون سیاسی وزیر خارجه ایران در مصاحبه‌ای با خبرگزاری فرانسه که پنجشنبه شب منتشر شد، اظهار کرد: برخی کشورها در مورد عبور از تنگه هرمز با ما صحبت کرده‌اند و ما با آنها همکاری کرده‌ایم.

وی افزود: تا جایی که به ایران مربوط می‌شود، ما احساس می‌کنیم کشورهایی که به تهاجم (علیه ایران) پیوسته‌اند نباید از عبور امن از تنگه هرمز بهره ببرند.

تخت‌روانچی همچنین ادعاهای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مورد مین‌گذاری در تنگه هرمز توسط ایران را تکذیب کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا ایران در این آبراهه مین‌گذاری کرده است، تاکید کرد: نه، اصلا. واقعیت ندارد.

تخت‌روانچی در بخش دیگری از مصاحبه خود با خبرگزاری فرانسه افزود: ما می‌خواهیم مطمئن شویم که بار دیگر جنگ به ما تحمیل نمی‌شود.

معاون وزیر خارجه ایران اظهار کرد: وقتی جنگ در ماه ژوئن گذشته (خرداد) آغاز شد، پس از ۱۲ روز به‌اصطلاح توقف خصومت‌ها برقرار شد اما آنها بعد از هشت یا ۹ ماه دوباره متشکل شده و باز هم همان کار را کردند.

کد خبر: ۳۹۷٬۵۶۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha