۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۸
ترامپ: تصمیم گیری درباره ایران با من است؛ ترجیح می‌دهم توافق شود

ترامپ: تصمیم گیری درباره ایران با من است؛ ترجیح می‌دهم توافق شود

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بار دیگر در ادامه اظهارات متناقض و تهدیدهای خود گفت که او درباره ایران تصمیم می‌گیرد و ترجیح می‌دهد توافقی حاصل شود.

به گزارش بازار، رئیس جمهور آمریکا در واکنش هشدار عالی‌ترین مقام نظامی در مورد عواقب یک عملیات نظامی طولانی مدت علیه ایران در شبکه اجتماعی خود نوشت: گزارش‌های متعددی توسط رسانه‌های خبری «جعلی» مبنی بر این منتشر شده که ژنرال دن کین با اقدام نظامی مخالف است.

رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه در این خبر هیچ منبعی ذکر نشده است، آن را «۱۰۰ درصد نادرست» خواند و ادعا کرد: ژنرال کین مانند همه ما ترجیح می‌دهد جنگی در کار نباشد، اما اگر تصمیمی برای اقدام نظامی گرفته شود نظر او این است که چنین اقدامی به‌راحتی قابل پیروزی خواهد بود.

وی با تکرار ادعاهایش درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای صلح آمیز ایران گفت: او (ژنرال کین) ایران را به خوبی می‌شناسد، چرا که مسئول عملیات «چکش نیمه‌شب» (حمله به تاسیسات هسته‌ای صلح آمیز ایران) بوده است. «آن تاسیسات دیگر وجود ندارند بلکه توسط بمب‌افکن‌های بزرگ B-۲ ما تکه تکه شده است.»

ترامپ در ادامه ژنرال کین را یک «مبارز بزرگ» و «نماینده نیرومندترین ارتش در سراسر جهان» توصیف و ادعا کرد: «او از حمله نکردن به ایران یا حتی خبر جعلی حملات محدود - که درباره آن مطالبی را دیده‌ام - صحبتی نکرده است. او فقط یک چیز را می‌داند؛ چگونه پیروز شود و اگر به او گفته شود که این کار را انجام دهد او رهبر گروه خواهد بود.»

کد خبر: ۳۹۴٬۶۸۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha