۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۹
استقرار توانمندترین شناور رزمی چین در نزدیکی ایران

استقرار توانمندترین شناور رزمی چین در نزدیکی ایران

نیروی دریایی ارتش چین یک ناوشکن تیپ ۰۵۵ را در نزدیکی دریی عمان مستقر کرده است.

به گزارش بازار، «در حالی که قدرت‌های غربی گزینه‌های حمله به تهران را می‌سنجند، نیروی دریایی ارتش آزادی‌بخش خلق چین به‌طور آرام یک ناوشکن تیپ ۰۵۵ را که به‌طور گسترده توانمندترین شناور رزمی سطحی روی زمین شناخته می‌شود، در نزدیکی دریای عمان مستقر کرده است. این ناوشکن به همراه یک فروند تیپ ۰۵۲دی و لیائووانگ-۱، یک کشتی ردیابی فضایی ساخته شده برای دیدن آنچه نیروی‌های دریایی ترجیح می‌دهند پنهان بماند، حرکت می‌کند»

این خبر را یک رسانه روسی نوشته و معتقد این استقرار پیامی روشن و واضح به طرف امریکایی است که فکر نکند ایران تنها است! ناوشکن تیپ ۰۵۵ از رادارهای دوبانده یکپارچه‌ای بهره می‌برد که آمریکا قصد داشت روی ناوشکن زاموالت پیاده کند، اما موفق نشد. قابلیت ردیابی فراتر از افق، نظارت دائمی، نوعی از تلفیق حسگرها که موشک‌اندازان ایرانی را از تیراندازان ساده به تک‌تیراندازانی دقیق تبدیل می‌کند.

در جریان درگیری‌های هند و پاکستان در ماه می گذشته، پشتیبانی ماهواره‌ای چین به نیروهای پاکستانی برتری قاطعی در میدان نبرد داد. گزارش‌های تأییدنشده حاکی از آن است که ایستگاه‌های زمینی سامانه ماهواره‌ای بِیدو (BeiDou) ممکن است در داخل ایران فعال باشند. هر چند در طول چند ماه گذشته شاهد گسیل سیل بی‌وقفه تجهیزات پیشرفته چینی به ایران هستیم، مشاهده جنگنده‌های نسل پنجم، آواکس‌های ساخت چین و انواع سامانه‌های راداری و موشکی در کنار دسترسی گسترده ایران به داده‌های ماهواره‌های چینی، میدان بازی را برای طرف امریکایی بسیار پیچیده کرده است.

کد خبر: ۳۹۳٬۶۷۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha