بازار؛ گروه آب و انرژی: کرامت ویسکرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در گفتگو با بازار از رکورد شکنی ذخیره سازی سوخت گازوییل در نیروگاه ها خبر داد و افزود: در ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به رکورد ذخیره ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون لیتر رسیدم.
او با بیان اینکه رکورد تحویل گازوییل به نیروگاه ها در دی ۱۴۰۴ شکسته شده است، ادامه داد: در این ماه به صورت میانگین روزانه ۵۹ میلیون لیتر گازوییل به نیروگاه ها تحویل داده می شد در حالیکه این عدد در دی سال گذشته ۵۵ میلیون لیتر در روز بود.
به گفته ویس کرمی، ذخیره مفید گازوییل نیروگاه ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۲ برابر شده است. هم اکنون ۱۲۰ درصد ذخیره گازوییل در نیروگاه ها داریم و تامین برق به صورت پایدار در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این نکته که نفت گاز توزیعی در ۸ کلان شهر دارای استاندارد یورو ۴ است، حداقل در هزار جایگاه گازوییل یورو ۴ توزیع می شود.
درباره آخرین آمار از میزان مصرف بنزین در کشور اظهار داشت: از ابتدای سال تا ۲۰ بهمن ۱۴۰۴؛ روزانه به طور میانگین ۱۳۱ میلیون لیتر بنزین در سراسر کشور توزیع شده، این عدد در مدت مشابه سال گذشته ۱۲۴ میلیون لیتر بوده است.



نظر شما