۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۴
۹۲ نیروگاه جایگزین برای شرایط بحرانی داریم
وزیر نیرو:

۹۲ نیروگاه جایگزین برای شرایط بحرانی داریم

وزیر نیرو با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای رفع ناترازی برق در کشور از آماده بودن ۹۲ نیروگاه آماده و جایگزین شرایط بحرانی خبر داد.

به گزارش بازار، عباس علی‌آبادی روز شنبه در آیین افتتاح متمرکز ۹۳ پروژه‌ عمرانی و اقتصادی دهه فجر آزادشهر گفت: تا قبل از پیروزی انقلاب ایران در همه بخش‌ها از جمله صنعت آب و برق تا عمق جان به کشورهای دیگر وابسته بود اما اکنون و به برکت انقلاب اسلامی علاوه بر خودکفایی در همه بخش ها برخی از مصنوعات ما به کشورهای بزرگ صادر می شود.

وزیر نیرو با اشاره به استقلال کامل فنی و مهندسی، تأکید کرد که این آمادگی، بخشی از قدرت داخلی و اتکای به نفس ملی است که دشمنان را ناامید می‌کند.

علی‌آبادی با اشاره به ناترازی انرژی و تلاش برای توازن تولید و مصرف، گفت: ظرفیت منصوبه نیروگاه‌های کشور حدود ۹۲ هزار مگاوات است، اما تولید فعلی کمتر از آن بوده و تقاضا گاهی بالاتر می‌رود با این حال، با آمادگی ۹۲ واحد/نیروگاه آماده، در شرایط بحرانی یا هرگونه آسیب احتمالی (از جمله اقدامات دشمن)، شبکه برق کشور می‌تواند سریع جایگزین و پایدار بماند.

وی در ادامه به پروژه‌های بزرگ در دست اجرا اشاره کرد و اظهار داشت: نزدیک به چهار هزار مگاوات نیروگاه حرارتی و پنج هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در دست احداث است و این ظرفیت در دو سال اخیر به حدی رسیده که در ذهن برخی همسایگان نمی‌گنجد.

وزیر نیرو گفت: همچنین حدود ۲۰۰ پروژه آماده افتتاح در کشور وجود دارد که بخشی از آن‌ها در گلستان و آزادشهر با سرمایه‌گذاری قابل توجه به مردم هدیه خواهد شد.

کد خبر: ۳۹۱٬۸۳۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha