۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
برخورد با ۱۲ هزار و ۸۳۰ تجاوز به حریم راه‌های مازندران

برخورد با ۱۲ هزار و ۸۳۰ تجاوز به حریم راه‌های مازندران

رئیس واحد حریم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران از شناسایی ۱۲ هزار و ۸۳۰ تخلف در حریم راه‌های این خبر داد.

به گزارش بازار، علی شقاقی با بیان اینکه ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم راه‌های استان به صورت مستمر توسط گشت‌های راهداری شناسایی می‌شوند، گفت: ۵۳۵ مورد برخورد با دستفروشان حاشیه راه، ۱۱ هزار و ۸۸۶ مورد جمع آوری تابلوها و بنرهای غیرمجاز، ۲۹ مورد انسداد راه دسترسی غیرمجاز و ۳۸۰ مورد برخورد با ساخت و ساز غیرمجاز در ۱۰ ماه امسال انجام شد

او ادامه داد: به استناد ماده ۱۷ قانون ایمنی راه‌ها، ایجاد هرگونه ساختمان و دیوارکشی و تاسیسات به شعاع صد متر از انتهای حریم راه‌ها و حریم راه آهن‌های کشور و در طول کنارگذرهائی که وزارت راه و شهرسازی احداث کرده یا می‌کند و یا مسئولیت نگهداری آن را به عهده دارد بدون کسب مجوز از وزارت مذکور ممنوع است.

رئیس واحد حریم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران ا بیان این که درصورت عدم برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم راه‌های استان، در بحث ایمنی با چالش جدی مواجه خواهیم شد، ادامه داد: حفظ و حراست و پاکسازی از حریم راه‌ها نیازمند یک همت و عزم استانی و ملی بوده که می‌بایست تمامی دستگاه‌های ذیربط خود را ملزم به اجرای آن بدانند.

علی شقاقی بر لزوم اجرای قوانین و مقررات ایمنی راه‌ها تاکید کرد و افزود: مردم استان قبل از هرگونه فعالیتی در خصوص ساخت و ساز در حریم راه نسبت به اخذ مجوز لازم از این اداره کل اقدام کنند.

کد خبر: ۳۹۱٬۷۷۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha