۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۱
سرمایه گذاری ۶ هزار میلیارد تومانی دولت برای افزایش تولید برق مازندران

سرمایه گذاری ۶ هزار میلیارد تومانی دولت برای افزایش تولید برق مازندران

مدیر عامل شرکت برق مازندران و گلستان گفت: دولت چهاردهم برای جبران ناترازی انرژی و افزایش زیرساخت های تولید برق در این خطه از شمال شش هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری جدید انجام داد.

به گزارش بازار، کوروش موسوی تاکامی روز چهارشنبه در گزارشی به خبرنگاران اظهار کرد: دولت چهاردهم ۶ هزار میلیارد تومان طرح های بزرگ زیرساختی در حوزه نیروگاهی در چند شهر همانند منطقه نور و محمودآباد اجرا کرد.

وی گفت: پست برق احداث شده در محمودآباد یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌ها است که تنها در ۱۵ ماه با بیش از ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری رسید.

مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان گفت: با سرمایه گذاری های کلان زیرساختی که در نیروگاه برق نکا انجام شد افزون بر ۳۸۳ مگاوات تولید برق جدید به ظرفیت این نیروگاه اضافه شده است

موسوی تاکامی ادامه داد: در شرایط فعلی ارزش دارایی صنعت برق در استان مازندران حدود ۱۰ میلیارد دلار است که ۷۰ درصد آن در مازندران و ۳۰ درصد در استان گلستان قرار دارد.

وی با بیان این مطلب که صنعت برق مازندران از نظر تامین توان و انرژی در شرایط مطلوبی قرار دارد و تامین سوخت لازم در نیروگاه‌ها نیز انجام شد، ادامه داد: آسیب قابل توجهی به زیرساخت‌ها وارد نشد و شبکه برق استان از ظرفیت اطمینان بالایی برخوردار است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان ادامه داد: هر چند از نظر تامین سوخت در نیروگاه نکا مشکل وجود دارد، اما با پیگیری استاندار، ظرفیت جدیدی به میزان ۳۸۳ مگاوات به این نیروگاه افزوده شد و از سوی دیگر پروژه ۶۵۰ مگاواتی در محمودآباد و پروژه ۱۵۰ مگاواتی در فرح‌آباد ساری در حال پیگیری هستند.

این مقام مسوول تصریح کرد: نیروگاه‌های پشت‌ بامی جزو سیاست‌های وزارت نیرو است و مردم می‌توانند در این زمینه مشارکت کنند و از سوی دیگر پروژه‌ای به ارزش ۶ هزار میلیارد تومان در غرب مازندران جهت اجرای توان تبادل یک هزار مگاوات برق در دست اقدام قرار دارد.

کد خبر: ۳۹۰٬۲۰۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha