۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰
مدارس ابتدایی شیفت عصر در ۶ شهرستان هرمزگان تعطیل شد

مدارس ابتدایی شیفت عصر در ۶ شهرستان هرمزگان تعطیل شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان از تعطیلی مدارس ابتدایی ۶ شهرستان استان در شیفت بعد از ظهر امروز یکشنبه به دلیل بارش باران خبر داد.

به گزارش بازار، مهرداد حسن‌زاده روز یکشنبه اظهار کرد: با توجه به هشدارهای هواشناسی و وضعیت جوی و همچنین بارش باران در نقاط مختلف استان هرمزگان و احتمال آب گرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها، با موافقت استاندار هرمزگان مدارس ابتدایی در شیفت بعد از ظهر ۶ شهرستان هرمزگان تعطیل شد.

وی افزود: به این ترتیب مدارس مقطع ابتدایی شهرستان‌های حاجی‌آباد، رودان، بشاگرد، جاسک، سیریک و میناب در شیفت بعد از ظهر امروز یکشنبه پنجم بهمن‌ماه تعطیل است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اضافه کرد: مردم و هم استانی‌ها به هشدارهای صادر شده توجه جدی داشته باشند و از ترددهای غیر ضرور به ویژه در مناطق کوهستانی و مسیل‌ها و توقف در حاشیه رودخانه‌ها پرهیز کنند.

به گزارش اداره‌کل هواشناسی هرمزگان، فعالیت سامانه بارشی که از روز گذشته آغاز شده، تا فردا دوشنبه ششم بهمن در استان هرمزگان ادامه دارد، برهمین اساس از شهروندان خواسته شده است تا از قرارگیری در حریم و بستر رودخانه‌های فصلی و همچنین صعود به ارتفاعات، به‌ویژه در مناطق شرقی استان، خودداری کنند.

فعالیت این سامانه همچنین امروز موجب خواهد شد تا دریا تحت تاثیر وزش باد نسبت شدید جنوب شرقی مواج شود، به‌طوری‌که سرعت باد به بیش از ۴۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع موج به بیش از ۱۸۰ سانتی‌متر می‌رسد.

کد خبر: ۳۸۹٬۶۱۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha