۱۲ شهریور ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۸
طرح‌های اشتغال پالایش شود/ ایجاد ٢١٠ هزار فرصت شغلی روستایی و عشایری
معاون وزیر کار:

طرح‌های اشتغال پالایش شود/ ایجاد ٢١٠ هزار فرصت شغلی روستایی و عشایری

بجنورد- معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار، رفاه و تأمین اجتماعی پالایش طرح‌های اشتغال را الزامی دانست و گفت: بانک‌ها از منابع بازپرداختی برای پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی استفاده کنند.

به گزارش بازار، به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری خراسان شمالی، عیسی منصوری در هشتمین نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری خراسان شمالی، اظهار داشت: در حوزه معدن برخلاف سایر حوزه‌ها مشکل ضمانت نداریم که این اقدام تسهیلی به‌عنوان مشوقی برای سرمایه‌گذاری در این بخش است نباید تسهیلات اشتغال به سمت ایجاد زیرساخت‌ها برود.

وی بابیان اینکه در دو سال اخیر ٢١٠ هزار فرصت شغلی با اجرای طرح ملی اشتغال پایدار روستایی و عشایری در کشور ایجادشده است، گفت: تسهیلات این طرح در استان خراسان شمالی به‌خوبی هدایت و مدیریت‌شده است.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار، رفاه و تأمین اجتماعی با تأکید بر هدایت خوب تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری متناسب با مزیت‌های نسبی در استان، افزود: در برنامه اشتغال روستایی طبق قانون مصوب مجلس جمعیت، نرخ بیکاری و درآمد سرانه شاخص‌های توزیع منابع هستند و اما در برخی از استان‌ها نیاز به توجه بیشتر هستیم که قطعاً در دستور کار قرار می‌دهیم.

منصوری مطرح کرد: از ابتدای سال ۹۷ تاکنون با پرداخت تسهیلات طرح ملی اشتغال روستایی و عشایری سهم اشتغال روستایی از اشتغال سالانه از سه به ۲۹ درصد افزایش‌یافته و ۲۱۰ هزار شغل جدید است.

وی تصریح کرد: برای توسعه رسته‌های شغلی استان باید برنامه داشته باشیم تا اشتغال پایدار و مطمئن ایجاد شود.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار، رفاه و تأمین اجتماعی خاطرنشان کرد: سهم بخش خدمات و گردشگری در تسهیلات اشتغال‌زایی قابل‌توجه است اما بخش زیادی از این اعتبارات برای ایجاد تفرجگاه‌ها هزینه می‌شود و تأکید ما سمت‌وسوی هزینه منابع مالی برای افزایش ثروت و اشتغال است.

منصوری همچنین تأکید کرد: در بخش کشاورزی باید به سمت هزینه اعتبارات برای ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی برویم و زنجیره تولید محصولات کشاورزی و دامی را رونق دهیم.

وی در ادامه با اشاره به الگوی جدید تعریف‌شده برای توسعه مشاغل خانگی، افزود: آموزش در راستای مزیت‌های استان گام نخست و پرداخت وام مرحله نهایی برای توسعه مشاغل خانگی در الگوی جدید تعریف‌شده است.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار، رفاه و تأمین اجتماعی در خصوص پیشنهاد استان برای افزایش اختیارات استان جهت پرداخت تسهیلات کرونایی گفت: مسئولیت تصمیم‌گیری برای پرداخت تسهیلات به مشاغل آسیب‌دیده از کرونا ستاد ملی مدیریت بیماری کروناست.

منصوری اطلاع‌رسانی بیشتر به جامعه هدف برای دریافت تسهیلات کرونایی را الزامی دانست و یادآور شد: وام‌های زیر ۱۶ میلیون تومان برای کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از کرونا نیاز به ضامن ندارد و با چک و سفته قابل پرداخت است و در صورت بروز مشکل افراد می‌توانند با شماره‌های درج‌شده در سایت کارا بخش کرونا تماس بگیرند.

کد خبر: ۳۸٬۹۱۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha