۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
۷۹ واحد تولیدی و صنعتی در خوزستان احیا شد

۷۹ واحد تولیدی و صنعتی در خوزستان احیا شد

رییس کل دادگستری خوزستان گفت: ستاد پیگیری سیاست‌های اقتصاد مقاومتی استان، اقدام به احیای ۷۹ واحد و پیشگیری از تعطیلی ۶۸ واحد تولیدی در خوزستان شده است.

به گزارش بازار، علی دهقانی چهارشنبه ضمن تاکید بر ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌های موجود دستگاه‌های دولتی و غیردولتی در توسعه اقتصاد، کارآفرینی و اشتغالزایی بیان کرد: واحدهای تولیدی نیمه فعال و راکد که امکان احیا و راه‌اندازی مجدد دارند، فرصت مغتنمی برای ایجاد اشتغال است که باید با حفظ ضوابط و مقررات قانونی و استفاده از ظرفیت‌های موجود نسبت به این موضوع اقدام شود.

رییس ستاد پیگیری سیاست‌های اقتصاد مقاومتی استان با تاکید بر نقش بازدیدهای میدانی مدیران قضایی و اجرایی شهرستان‌ها از واحدهای تولیدی در مشاهده مشکلات و گره‌گشایی از آنها گفت: در سال جاری به‌صورت ویژه به درخواست سرمایه‌گذاران رسیدگی کرده و برای هر یک از مراجعه کنندگان به این ستاد، یک پرونده تشکیل و مشکلات مطرح شده بررسی می‌شود.

وی ادامه داد: در صورت عدم رفع مشکلات واحدهای صنعتی موضوع در جلسه ستاد اصلی مطرح و در خصوص آن تصمیم نهایی اتخاذ می‌شود.

کد خبر: ۳۸۸٬۹۸۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha