۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۷
تعطیلی مدارس گلستان در دقایق آخر

تعطیلی مدارس گلستان در دقایق آخر

همزمان با ورود موج سرما و بارش برف به استان‌های شمالی، تصمیم آموزش و پرورش گلستان برای تعطیلی تمامی مقاطع تحصیلی در امروز (چهارشنبه، اول بهمن‌) با واکنش‌های گسترده‌ای روبرو شد.

به گزارش بازار، این در حالی است که سازمان هواشناسی کشور روزهای پیش از آن با صدای «هشدار نارنجی» نسبت به فعال شدن سامانه بارشی و کاهش شدید دما در استان‌های ساحلی خزر، از جمله گلستان، مازندران و شرق گیلان هشدار داده بود.

پیش‌بینی‌ها حاکی از آن بود که این سامانه علاوه بر گلستان، استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی و ارتفاعات تهران، البرز و سمنان را نیز تحت تأثیر قرار دهد.

با وجود این هشدارهای رسمی و پیش‌بینی‌های دقیق جوی، مسئولین استانی تصمیمگیری نهایی را به ساعات اولیه صبح موکول کردند که این تأخیر باعث شد دانش‌آموزان در حالی که برای رفتن به مدرسه از منازل خارج شده و یا آماده رفتن به مدرسه بودند، ناگهان با خبر تعطیلی مواجه شوند و در هوای سرد و برفی، مسیر خانه را در پیش بگیرند.

انتقاد اصلی معترضان متوجه فقدان یک «مدیریت پیشگیرانه» است. به گفته والدین، اگر تصمیم تعطیلی از شب قبل اعلام می‌شد، نه تنها از رفت‌وآمدهای غیرضروری و خطرناک در جاده‌های لغزنده جلوگیری می‌شد، بلکه دانش‌آموزان نیز در معرض سرمازدگی و بیماری قرار نمی‌گرفتند.

کارشناسان امور آموزشی معتقدند که در شرایط بحرانی و با وجود هشدارهای رنگی هواشناسی، پروتکل‌های ایمنی ایجاب می‌کند که تصمیمات با سرعت عمل بیشتری و پیش از آغاز تردد صبحگاهی اتخاذ شود تا سلامت دانش‌آموزان خطری نشود.

سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرده است که این سامانه بارشی امروز در اکثر مناطق شمالی و شمال‌شرق کشور فعال خواهد بود و ادامه بارش برف و باران می‌تواند عبور و مرور را با دشواری‌های بیشتری مواجه سازد.

کد خبر: ۳۸۸٬۹۵۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha