به گزارش بازار، رضا مسرور با اشاره به سوابق اجرایی مدیرعامل جدید، افزود: دکتر کلائی از نیروهای توانمند و باسابقه هستند که کارنامه موفقی در مناطق ویژه اقتصادی داشتهاند. بنده به دلیل روحیه تعاملگرا و تخصص ایشان، نسبت به آینده قشم بسیار خوشبین هستم. رویکرد ما در این دوره، استفاده از نیروهای متخصص است که مسیر رشد را در مناطق آزاد طی کرده باشند.
دکتر مسرور قشم را «باظرفیتترین منطقه آزاد کشور» توصیف کرد و گفت: کشورهایی در دنیا وجود دارند که مساحتشان هماندازه جزیره قشم است اما تولید ناخالص داخلی آنها از کل کشور ما بیشتر است؛ این نشاندهنده پتانسیل عظیم این جزیره است. ما در قشم اجازه خطا و اتلاف وقت نداریم و باید بر اساس مزیتهای نسبی، مزیت رقابتی تعریف کنیم.
وی با تبیین راهبرد تخصصیسازی مناطق آزاد خاطرنشان کرد: در حالی که کیش به سمت هاب مالی و اقتصاد دیجیتال حرکت میکند، قشم بایستی به “هاب انرژی” منطقه تبدیل شود. همچنین توسعه “اکوتوریسم” و راهاندازی صنعت “بانکرینگ” از اولویتهای اصلی است که مردم و فعالان اقتصادی از ما انتظار دارند.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد در بخش مهمی از سخنان خود به مطالبه دیرینه مردم اشاره کرد و گفت: پروژه پل خلیجفارس یک طرح ملی است و نه صرفاً محلی. تلاش می کنیم که در این دوره به هر طریق ممکن، اعم از تشکیل شرکتپروژه، صندوق پروژه یا فاینانس، منابع مالی لازم را تأمین کرده و این پروژه را به سرانجام برسانیم. پیشرفتهای اخیر خوب بوده اما به هیچوجه کافی نیست.
مسرور با تأکید بر استفاده از توان نیروهای بومی متخصص در ترکیب هیئت مدیره و بدنه مدیریتی، تصریح کرد: تلاش کردهایم در تمامی مناطق از تخصص و علاقه نیروهای بومی استفاده کنیم. همچنین جذب سرمایهگذاری خارجی یکی از مأموریتهای اصلی است؛ ما باید بستری فراهم کنیم تا قشمیهای مقیم کشورهای حاشیه خلیجفارس و سایر علاقهمندان، برای سرمایهگذاری در سرزمین مادری خود دعوت شوند.
وی تاکید کرد: منطقه آزاد قشم به تنهایی به اندازه چندین منطقه آزاد ظرفیت توسعه دارد. اگر تاکنون در جذب سرمایهگذار به اهداف نهایی نرسیدهایم، علت آن عدم تمایل سرمایهگذاران نیست، بلکه به عدم آمادگی کامل بسترها و زیرساختهای ما بازمیگردد که در این دوره متعهد به آمادهسازی این مسیر هستیم.
وی خطاب به مدیرعامل جدید قشم تأکید کرد: فرآیندهای کسبوکار در قشم باید به گونهای طراحی شود که این منطقه به الگوی کشوری در سرعت صدور مجوزها تبدیل شود. همچنین با توجه به شرایط اقتصادی، انتظار میرود “بسته حمایتی ویژه فعالان اقتصادی” تدوین شود تا فشار از روی دوش تولیدکنندگان و بازرگانان برداشته شود.
مسرور در بخش مهمی از سخنان خود به دغدغه دیرینه مردم جزیره اشاره کرد و افزود: در خصوص موضوع آب، مکاتبات لازم با وزارت نیرو صورت گرفته است. پیشنهاد ما این است که مسئولیت حوزه آب به طور کامل به سازمان منطقه آزاد واگذار شود تا با تمرکز مدیریتی، این مشکل تاریخی را یکبار برای همیشه حل کنیم.
بنابراین گزارش، آیین تکریم و معارفه رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد قشم با حضورمشاور وزیر اقتصاد، دبیر شورای عالی مناطق آزاد، مقامات کشوری، لشکری، استانی، قضایی، انتظامی و نظامی، ائمه جمعه شیعه و سنی، علما، بزرگان و شیوخ، دهیاران جزیره، مدیران و کارکنان سازمان برگزار شد. در این مراسم، دکتر محمدرضا کلائی به عنوان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد قشم معرفی شد و از خدمات دکتر عادل پیغامی، مدیرعامل پیشین تجلیل به عمل آمد.




نظر شما