۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱
تجهیز ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی لرستان به سیستم‌های نوین آبیاری

تجهیز ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی لرستان به سیستم‌های نوین آبیاری

مدیر آب‌وخاک سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: تا کنون ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این استان به سیستم‌های نوین آبیاری مجهز شده است.

به گزارش بازار، رسول اسکینی، اظهار داشت: در سنوات گذشته تا امروز ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی لرستان به سیستم نوین آبیاری مجهز شده‌اند.

وی گفت: طی امسال نزدیک به هزار هکتار از اراضی کشاورزی لرستان به سیستم‌های نوین آبیاری مجهز شده است.

مدیر آب‌وخاک سازمان جهاد کشاورزی لرستان، افزود: مطالعات هزار و ۵۰۰ هکتار دیگر از اراضی کشاورزی استان انجام شده تا به سیستم‌های نوین آبیاری مجهز شوند.

اسکینی در ادامه سخنان خود به موضوع یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی در استان اشاره کرد و گفت: اگر کشاورزان دراین‌رابطه پای‌کار باشند، دولت ۱۰۰ درصد هزینه‌های آبیاری نوین را به آنها پرداخت خواهد کرد و هم اینکه بسترهای لازم از جمله ایجاد جاده‌های بین مزارع، کانال‌های آب کشاورزی و… را به‌صورت رایگان انجام خواهد داد.

کد خبر: ۳۸۸٬۰۴۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha