۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۹
تیم فروش نفت راهکارهای دور زدن محدودیت‌ها را بلدند

تیم فروش نفت راهکارهای دور زدن محدودیت‌ها را بلدند

وزیر نفت تصریح کرد: به هیچ عنوان این گذاره درست نیست که ارقامی که در دست تراستی‌هاست برنمی‌گردند. وقتی خریدار، نفت را می‌گیرد تضامینی هم اخذ می‌شود.

به گزارش بازار، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره موضوع تراستی‌ها اظهار کرد: تراستی‌ها غول‌های بی‌شاخ و دمی نیستند و بخشی از فرآیند فروش نفت را تشکیل می‌دهند و سال‌های زیادی است که در فروش نفت نقش‌آفرینی می‌کنند.

وی تصریح کرد: به هیچ عنوان این گذاره درست نیست که ارقامی که در دست تراستی‌هاست برنمی‌گردند. وقتی خریدار، نفت را می‌گیرد تضامینی هم اخذ می‌شود و اینگونه نیست که چنین فرآیندی طی نشود.

وی تاکید کرد: گاهی هم مشکلی از لحاظ زمانی پیش می‌آید که این موضوع نیازمند همراهی بانک‌های عامل است و در زمینه تاخیر تراستی‌ها همکاری کنند و این موضوع سازوکار مشخص خود را دارد.

وزیر نفت بیان کرد: همانطور که در جنگ ۱۲ روزه مشکلی نداشتیم، طی روزهای اخیر هم با وجود برنامه ریزی‌های درست و دقیق و انجام اقدامات به موقع به لحاظ ذخایر سوخت در کشور مشکلی نداشتیم.

وی افزود: طبق گزارش های موجود، چند نفر از همکارانی که در محل کار خود مستقر بوده‌اند و بخش تخریب‌گر به تعدادی از ساختمان‌های صنعت نفت ورود کرده بودند، اما تعداد آسیب‌دیدگان از صنعت نفت زیاد نبوده است.

پاک نژاد در خصوص فروش نفت بیان کرد: فرآِیند فروش نفت همچنان طبق روال ادامه دارد و دلیل اینکه این موضوع در فضای رسانه ای بیان نمی‌شود، گوش‌های نامحرمی است که خارج از این سرزمین به دنبال آسیب زدن به منافع ملت ایران هستند که آنها هم می‌شنوند و مزیت‌های فروش نفت ما را شناسایی می‌کنند.

وزیر نفت گفت: کمیت‌های فروش نفت ما در طول ۱۴ ماه گذشته در قالب بارگیری‌های صادراتی رکوردشکنی داشته است.

پاک‌نژاد همچنین در خصوص ماجرای تعرفه یا اسنپ‌بک و مکانیسم ماشه بیان کرد: تیم فروش نفت راهکارهای دور زدن محدودیت‌ها را بلدند و ماجرای تعرفه یا اسنپ‌بک و مکانیسم ماشه هیچ کدام محدودیت جدی در مقابل فرآیندهای فروش نفت ما ایجاد نمی‌کنند.

کد خبر: ۳۸۷٬۹۷۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha