به گزارش بازار، عمر فتحینژاد روز چهارشنبه اظهار کرد: پروژه آبرسانی به ۱۴۱ روستای مهاباد که از ۱۳۹۷ عملیات اجرایی آن آغاز شده و تاکنون بیش از یکهزار میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.
وی با بیان اینکه باتوجه به کمبود اعتبارات طی ۲ سال گذشته اعتباری برای تداوم این پروژه در نظر گرفته نشده بود، اضافه کرد: امسال ۴۲۰ میلیارد ریال اعتبار به تداوم پروژه ۱۴۱ روستایی تخصیص یافته که پس از برگزاری مناقصه و تعیین پیمانکار وارد مرحله اجرا خواهد شد.
مدیر امور آب و فاضلاب مهاباد گفت: هم اکنون ۱۷ روستای بزرگ بخش مرکزی مهاباد در قالب همین پروژه با جمعیتی بیش از هفت هزار نفری از آب پایدار بهره مند هستند که ۵۰ درصد پروژه را از لحاظ جمعیتی را شامل می شود.
فتحی نژاد بیان کرد: سالانه به طور میانگین در مهاباد ۲۱ میلیون مترمکعب به مصرف آب شرب بخش شهری اختصاص یافته و ۶ میلیون مترمکعب هم مصرف بخش روستایی است.
وی با اشاره به افتتاح پروژه برج آبگیر جدید تصفیه خانه مهاباد گفت: این اقدام با توجه به کاهش مخزن سد در آذرماه سال جاری و در راستای پایداری تامین آب شرب مردم طی یک ماه اجرا و با ۱۲۰ میلیارد ریال هزینه به بهره برداری رسید.
فتحینژاد با اشاره به اینکه میانگین مصرف آب هر نفر در مهاباد را بیش از میانگین کشوری است گفت: به طور متوسط طی هر شبانه روز میانگین مصرف آب هر شهروند بیش ۲۲۷ لیتر ثبت شده که این آمار در سطح کشور کمتر از ۲۰۰ لیتر است.




نظر شما