۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
کشت ۱۲۰ هزار هکتار گندم در اراضی استان بوشهر

کشت ۱۲۰ هزار هکتار گندم در اراضی استان بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از کشت ۱۲۰ هزار هکتار در اراضی استان خبر داد.

به گزارش بازار، کبری توکلی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به بارش‌های باران مطلوب در یک ماه گذشته در استان بوشهر گفت: بارش‌های باران در یک ماه اخیر فرصت مهمی برای کشاورزان استان ایجاد کرد و سطح زیر کشت گندم در استان افزایش داد.

وی با اشاره به سطح ابلاغی ۹۷ هزار هکتار گندم در سال زراعی جاری در استان بوشهر تصریح کرد: تاکنون ۱۲۰ هزار هکتار از اراضی استان به کشت گندم آبی و دیم اختصاص یافته است که از این میزان، ۲۰ هزار هکتار مربوط به کشت آبی و ۱۰۰ هزار هکتار به کشت دیم است.

توکلی افزود: سطح ابلاغی محصول گندم در سال زراعی جاری ۱۷ هزار هکتار آبی و ۸۰ هزار هکتار دیم تعیین شده که تاکنون سطح زیر کشت از سطح ابلاغ شده افزایش داشته است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: عمده مناطق کشت شده در استان شامل شهرستان‌های دشتستان و دشتی برای مزارع آبی و شهرستان‌های دشتستان و گناوه برای مزارع دیم است.

وی مهم‌ترین ارقام گندم کشت شده در اراضی آبی شامل مهرگان، چمران ۲ و جلال و در اراضی دیم شامل آفتاب، کریم و دهدشت دانست و بیان کرد: امسال به میزان مورد نیاز کود تهیه و توزیع شده برای همه محصولات کود ازته، فسفاته و پتاسه توزیع شده است.

توکلی، بارش‌های اخیر باران در استان بوشهر را نویدبخش فصل جدیدی برای کشاورزی دیم‌کار استان دانست و تصریح کرد: در صورت استمرار شرایط مطلوب بارشی در پایان فصل زراعی شاهد برداشت محصولی مناسب و رشد کمی و کیفی تولید گندم در این استان خواهیم بود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: با بارش باران در ماه آینده پیش‌بینی می‌شود وضعیت تولید گندم در استان بوشهر نسبت به سال زراعی گذشته بهبود یابد.

کد خبر: ۳۸۷٬۸۵۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha