۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۱
اقلام اساسی به‌وفور در بازار استان موجود است| کمبودی وجود ندارد
رئیس اتاق اصناف ایلام:

اقلام اساسی به‌وفور در بازار استان موجود است| کمبودی وجود ندارد

رئیس اتاق اصناف ایلام گفت: اقلام اساسی به فور در بازار استان توزیع شده و مشکلی در این اقلام در استان وجود ندارد.

به گزارش بازار، دبیر فیض‌الهی اظهار کرد: برنج به حد کافی و مورد نیاز استان در فروشگاه‌های بزرگ، توزیع شده است و روغن نیز به وفور در این فروشگاه‌ها وجود دارد و مشکلی در تهیه بقیه اقلام اساسی نیز وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: قیمت روغن تغییراتی داشته و افزایش یافته است ولی کمبودی وجود ندارد.

رئیس اتاق اصناف ایلام گفت: ما به‌عنوان نمایندگان اصناف استان در کنار دولت هستیم و تمام تلاش خود را برای تأمین مایحتاج و عرضه اقلام مورد نیاز مردم انجام خواهیم داد.

فیض‌الهی افزود: اصناف و بازاریان استان خود را متعهد می‌دانند در شرایط سخت در کنار دولت و در حال خدمت‌رسانی به مردم عزیز باشند.

وی اصناف استان را توانمند، باتجربه و دوران‌دیده دانست و اضافه کرد: همچون دوران دفاع مقدس به مردم خدمات‌رسانی خواهیم کرد.

کد خبر: ۳۸۷٬۶۶۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha