۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
تولید برق در مازندران به ۴۵۰۰ مگاوات افزایش می یابد
استاندار:

تولید برق در مازندران به ۴۵۰۰ مگاوات افزایش می یابد

استاندار مازندران گفت: برای جبران ناترازی انرژی، تولید برق در این خطه از شمال در پیک مصرف روزانه به ۴۵۰۰ مگاوات افزایش می یابد.

به گزارش بازار، مهدی یونسی رستمی روز چهارشنبه در نشست با اصناف و بازاریان بابلسر اظهار کرد: امنیت شغلی پایدار و تأمین انرژی اولویت اصلی دولت در استان است و برای تحقق این مهم از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنیم.

وی گفت: در شرایط فعلی همه باید تلاش کنند تا کسب و کارها در این خطه از شمال دچار رکود نشوند و در همین راستا دولت و مجلس در کنار هم باید کمک کار باشند.

نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به چالش‌های موجود در بازار و فضای کسب‌وکار استان اظهار کرد: استان در زمان پیک مصرف روزانه به حدود ۴ هزار مگاوات برق نیاز دارد، که با پیگیری‌های انجام‌شده، پیش‌بینی می‌کنیم تا تابستان ظرفیت تولید برق به بیش از ۴۵۰۰ مگاوات برسد.

یونسی رستمی ادامه داد: با افزایش تولید برق در این خطه از شمال بیش از ۹۰ درصد مشکلات صنعتگران، تولیدکنندگان و حتی مشترکان خانگی برطرف می شود.

استاندار مازندران به موضوع مالیات و دغدغه فعالان اقتصادی اشاره کرد و گفت: حدود ۵۷ درصد مالیات از ناحیه شرکت‌های دولتی است و این شاخص باید اصلاح شود تا فضای کسب‌ و کار بهبود یابد.

وی ادامه داد: هدف ما از برگزاری این نشست ها و بررسی مشکلات پیش رو ایجاد توسعه اقتصادی، افزایش تولید و تأمین امنیت شغلی پایدار برای کارگران و تولیدکنندگان است.

️این مقام مسوول با اشاره به جمعیت سه و نیم میلیون نفری استان مازندران و حضور روزانه بیش از ۲.۵ میلیون گردشگر در این خطه اظهار کرد: این ظرفیت بزرگ نیازمند نگاه ویژه دولت و ریاست جمهوری است.

کد خبر: ۳۸۶٬۷۹۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha