۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۸
نمایشگاه صنعت آشپزی، نقطه اتصال صنف، بازار و آینده تجاری صنوف است

نمایشگاه صنعت آشپزی، نقطه اتصال صنف، بازار و آینده تجاری صنوف است

رئیس اتاق اصناف فارس با تاکید بر نقش محوری صنوف در شکل‌گیری و موفقیت نمایشگاه‌های تخصصی گفت: نمایشگاه تخصصی (SHIRAZ COOKEX) با مشارکت فعال اتحادیه‌ها و واحدهای صنفی برگزار می‌گردد.

به گزارش بازار، حجت جوانمردی یکشنبه با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از زنجیره ارزش صنعت غذا در استان فارس توسط صنوف مدیریت می‌شود، اظهارکرد: رستوران‌داران، قنادان، نانوایان، بستنی‌سازان و تامین‌کنندگان مواد اولیه و تجهیزات، بازیگران اصلی این نمایشگاه هستند و بدون حضور موثر آن‌ها، چنین رویداد تخصصی معنا و کارکرد واقعی ندارد.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس با بیان اینکه نمایشگاه (SHIRAZ COOKEX) صرفا یک رویداد نمایشی نیست، تصریح کرد: این نمایشگاه یک ابزار عملی برای بازاریابی، برندینگ، شناخت بازار و مذاکره تجاری صنوف به شمار می‌رود و واحدهایی که در این رویداد حضور یابند، می‌توانند محصولات و خدمات خود را مستقیما در معرض دید مخاطبان تخصصی، تصمیم‌سازان صنفی و خریداران واقعی قرار دهند.

جوانمردی افزود: حضور و مشارکت در چنین نمایشگاه‌هایی یک سرمایه‌گذاری هوشمندانه برای واحدهای صنفی است؛ چراکه امکان شناسایی بازارهای جدید، توسعه شبکه ارتباطی، یافتن تأمین‌کننده یا نماینده فروش و حتی جذب سرمایه‌گذار را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به نقش اتحادیه‌های صنفی در برگزاری این رویداد خاطرنشان کرد: اتحادیه‌های صنفی مرتبط، نه‌تنها به‌عنوان حامی، بلکه به‌عنوان شریک اجرایی و بازوی تخصصی نمایشگاه در کنار برگزارکنندگان قرار دارند و همین موضوع سبب می‌گردد که این نمایشگاه از نظر محتوایی، به نیازهای واقعی صنوف غذایی نزدیک باشد.

وی ادامه داد: نمایشگاه SHIRAZ COOKEX فرصتی کم‌نظیر است تا صنوف، از فعالیت سنتی فاصله گرفته و وارد مسیر استانداردسازی، ارتقای کیفیت، توسعه برند و حضور حرفه‌ای در بازار رقابتی شوند بنابراین از تمامی واحدهای صنفی فعال در حوزه آشپزی، قنادی، آرد و نان، بستنی و صنایع وابسته دعوت می‌کنیم با حضور فعال و هدفمند در این نمایشگاه ، از فرصت‌های تجاری، تبلیغاتی و حرفه‌ای آن بهره‌مند شوند.

کد خبر: ۳۸۴٬۹۶۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha