۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۴
مسیرهای دریایی کیش برای روز یکشنبه بسته اعلام شد

مسیرهای دریایی کیش برای روز یکشنبه بسته اعلام شد

مسیرهای دریایی کیش به علت تداوم وضعیت جوی ناپایدار، تندبادهای ناگهانی، افزایش ارتفاع موج و تلاطم دریا و هوای توفانی برای روز یکشنبه ۳۰ آذرماه بسته اعلام شد.

به گزارش بازار، کارگروه پایش هواشناسی دریایی بنادر کیش، چارک و آفتاب روز شنبه اعلام کرد: به استناد هشدار هواشناسی اداره کل هواشناسی استان هرمزگان و با توجه به پیش‌بینی وضعیت جوی، شرایط تردد شناورها با محدودیت‌های زیر اعلام می شود:

ـ تردد کلیه شناورها از بندر چارک، آفتاب و کیش از ساعت ۷ صبح تا ۲ بعدازظهر ممنوع است.

این کارگروه در اطلاعیه خود اعلام کرده است که با توجه به متلاطم بودن دریا و افزایش ارتفاع موج، به گردشگران و ساکنان کیش توصیه می‌شود که از انجام هر گونه فعالیت دریایی پرهیز کرده و جهت پیشگیری از هر گونه حادثه احتمالی، نکات ایمنی را رعایت کنند.

این کارگروه در اطلاعیه خود اعلام کرده است که شهروندان می‌توانند برای اطلاع از مسیرهای مجاز دریایی، عدد یک و برای اطلاع از شرایط تردد مسیرهای مجاز دریایی عدد ۲ را به شماره ۵۰۰۰۴۰۰۱۹۸۳۶۹۲ پیامک کنند.

همچنین شهروندان برای اطلاع از وضعیت جوی و تردد شناورها، با شماره گویای ۰۷۶۴۵۷۷ برای غرب هرمزگان و شماره گویای ۰۷۶۴۴۸۸ برای جزیره کیش تماس حاصل کنند.

کد خبر: ۳۸۳٬۵۴۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha