۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۹
نتانیاهو به خاک سوریه وارد شد

نتانیاهو به خاک سوریه وارد شد

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با ورود به خاک سوریه، در بالای کوه جبل الشیخ کنفرانس خبری برگزار کرد. این اقدام در بحبوحه با مذاکرات آمریکا و دولت جدید سوریه انجام شده است.

به گزارش بازار به نقل از شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم به همراه جمعی از سران نظامی، امنیتی و دیپلماتیک اسرائیل به خاک سوریه وارد شده است. ارتش رژیم صهیونیستی بخشی از خاک سوریه را بعد از سقوط دولت بشار اسد در اشغال خود گرفته است و نتانیاهو وارد این مناطق شد.

این اقدام سران رژیم صهیونیستی در شرایطی صورت گرفته است که مذاکراتی میان آمریکا و دولت جدید سوریه در جریان است. گفته می شود یکی از اهداف از این مذاکرات میان دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و الجولانی رئیس جمهور حکومت جدید سوریه، کاهش تنش میان سوریه و رژیم صهیونیستی بوده است.

وزیر امور خارجه، وزیر جنگ، رئیس سازمان امنیت داخلی (شاباک) و رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی، نتانیاهو در را این تجاوز آشکار به خاک سوریه همراهی کرده‌اند.

بنیامین نتانیاهو وارد پایگاه ارتش اسرائیل که در ارتفاعات جبل الشیخ (کوه حرمون) شده است و همراه با وزیر جنگ و رئیس ستاد کل ارتش این رژیم و فرمانده منطقه شمالی ارتش اسرائیل و همچنین رئیس سازمان امنیت داخلی (شاباک) رژیم صهیونیستی کنفرانس مطبوعاتی برگزار کرده است.

به گفته یدیعوت آحارانوت، نتانیاهو بازدید از پایگاه ارتش اسرائیل در مناطق اشغالی خاک سوریه را بهانه ای برای لغو جلسه امروز (چهارشنبه) دادگاه رسیدگی به پرونده فساد خود قرار داده بود.

کد خبر: ۳۷۸٬۰۸۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha