۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۱
اجرای پروژه‌های عمرانی باید تا پایان آبان شتاب گیرد
استاندار کرمانشاه:

اجرای پروژه‌های عمرانی باید تا پایان آبان شتاب گیرد

استاندار کرمانشاه گفت: دستگاه‌های اجرایی باید با برنامه‌ریزی دقیق تا پایان آبان‌ماه نسبت به تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و استفاده از ظرفیت اوراق مالی اقدام کنند.

به گزارش بازار، منوچهر حبیبی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمانشاه که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، با قدردانی از گزارش‌های ارائه‌شده در حوزه‌های جهاد کشاورزی، برق منطقه‌ای و شرکت‌های دانش‌بنیان، بر ضرورت تسریع در جذب اعتبارات ملی و اجرای پروژه‌های اولویت‌دار استان تأکید کرد.

وی با اشاره به ضعف عملکرد در حوزه‌های راه و شهرسازی و فرهنگ، افزود: نحوه تخصیص اعتبارات در برخی طرح‌ها با اولویت‌های استان هم‌خوانی ندارد و شرکت زیرساخت باید دلایل منطقی برای تقسیم اعتبارات ارائه کند. همچنین برخی طرح‌های مصوب هنوز تخصیص نگرفته‌اند که باید علت آن به‌صورت جدی پیگیری شود.

استاندار کرمانشاه با یادآوری نزدیک شدن به پایان سال مالی اظهار داشت: اگر تا پایان آبان‌ماه جذب منابع و تخصیص اعتبارات انجام نشود، وارد چرخه بودجه ۱۴۰۵ خواهیم شد و فرصت جذب منابع از دست می‌رود. لازم است دستگاه‌ها از ظرفیت سفرهای ملی و ابزارهای مالی مانند اوراق مرابحه برای تأمین منابع پروژه‌های بزرگ استفاده کنند.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های استان در حوزه کشاورزی و صنایع تبدیلی گفت: برای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه، باید جذب سرمایه‌گذار و حمایت از بخش خصوصی را جدی بگیریم. اتکا صرف به تسهیلات بانکی نمی‌تواند ما را به اهداف توسعه‌ای برساند.

حبیبی همچنین با تأکید بر اهمیت توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در جبران ناترازی انرژی افزود: با وجود برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، هنوز پروژه‌ها وارد مدار نشده‌اند. وزارت نیرو اعلام کرده است استان‌هایی که زودتر اقدام کنند، از تراز انرژی بهتری برخوردار خواهند بود. باید پیش از تابستان آینده نیروگاه‌های خورشیدی استان به بهره‌برداری برسند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم تسریع در تکمیل و بهره‌برداری از تصفیه‌خانه‌های فاضلاب استان اشاره کرد و گفت: این پروژه‌ها علاوه بر جنبه‌های زیست‌محیطی و بهداشتی، از نظر تأمین پساب برای صنایع بزرگ اهمیت فراوانی دارند. باید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاری و ماده ۵۶، اجرای کامل این طرح‌ها را دنبال کنیم.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه استان دارای بیش از ۸۰۰ شرکت فناور و دانش‌بنیان است، خاطرنشان کرد: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان به‌ویژه در حوزه فروش و صادرات محصولات به کشور عراق ضروری است. اتاق بازرگانی مأموریت دارد نمایشگاهی در اقلیم کردستان عراق برای عرضه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان کرمانشاه برگزار کند.

حبیبی در پایان تأکید کرد: تسریع در جذب اعتبارات، حمایت از سرمایه‌گذاران و همکاری میان دستگاه‌ها، ضامن افزایش سهم استان از منابع ملی و تحقق اهداف توسعه‌ای در سال آینده است.

کد خبر: ۳۷۴٬۲۴۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha