۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۱
ترامپ آماده صدور مجوز حملات به اهداف نظامی در ونزوئلا

ترامپ آماده صدور مجوز حملات به اهداف نظامی در ونزوئلا

نشریه میامی هرالد گزارش داد که ایالات متحده در آستانه حمله به اهداف نظامی در ونزوئلا قرار دارد؛ اقدامی که به عنوان افزایش فشار بر رژیم مادورو تلقی می‌شود.

به گزارش بازار، این حمله علیه عملیات مواد مخدر نیست، بلکه به تأسیسات نظامی هدف گرفته شده است. این اقدام به نوعی برابر با یک جنگ اعلام‌نشده است، هرچند ایالات متحده مدعی است که قاچاقچیان مواد مخدر از این تأسیسات استفاده می‌کنند.

منابع به هرالد گفته‌اند که این اهداف که ممکن است ظرف چند روز یا حتی ساعت‌ها با حمله هوایی مورد هدف قرار گیرند همچنین با هدف از بین بردن سلسله‌مراتب کارتل طراحی شده‌اند. مقامات آمریکایی معتقدند این کارتل سالانه حدود ۵۰۰ تن کوکائین صادر می‌کند که بین اروپا و ایالات متحده توزیع می‌شود.

قیمت نفت به دلیل این خبرها در حال افزایش است، اما ونزوئلا دیگر صادرکننده بزرگ نفت نیست و صادرات آن حدود ۷۰۰ تا ۹۰۰ هزار بشکه در روز است.

کد خبر: ۳۷۳٬۹۴۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha