۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷
کاهش ۷۷.۳ درصدی بارش‌ها در کشور

کاهش ۷۷.۳ درصدی بارش‌ها در کشور

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی از ابتدای سال آبی جاری تا ۴ آبان ۱۴۰۴ بارش‌ها در کشور و استان تهران به ترتیب ۷۷.۳ درصد و ۹۴.۶ درصد کاهش یافته است.

به گزارش بازار، بررسی داده‌ها و اطلاعات سازمان هواشناسی از بارش‌های کشور طی ۷ روز منتهی به ۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴ نشان می‌دهد میزان بارش‌ها ۹۰.۹ درصد در مقایسه با دوره بلندمدت کاهش یافته است.

از ابتدای ماه جاری تا ۴ آبان بارش‌ها رشد منفی ۹۹.۷ درصدی را داشته است.

از ابتدای فصل جاری (پاییز ۴۰۴) میزان بارش‌ها ۱.۶ میلیمتر بوده که در مقایسه با دوره بلندمدت با ۷.۲ میلیمتر بالغ بر ۷۷.۳ درصد کاهش یافته است.

به گزارش تسنیم، بارش‌ها همچنان در ۳۱ استان کشور منفی است. در استان‌های اصفهان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، همدان و یزد بارش‌ها ۱۰۰ درصد کاهش یافته است.

در ۱۳ استان رشد منفی بارش‌ها بالای ۹۴ درصد و در استان تهران نیز کاهش بارش‌ها در مقایسه با دوره بلندمدت ۹۴.۶ درصد بوده است.

استان‌های ساحلی دریای خزر یعنی گیلان، مازندران و گلستان وضعیت نامناسبی در بارش‌ها دارند؛‌ در این استان‌ها به ترتیب کاهش بارش ۵۱.۴ درصدی، ۵۹.۲ و ۲۲.۳ درصدی ثبت شده است.

کد خبر: ۳۷۳٬۲۹۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha