۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۴
هشدار بنیان‌گذار بایننس درباره هک حساب‌های رسمی برای تبلیغ میم‌ کوین‌های جعلی

هشدار بنیان‌گذار بایننس درباره هک حساب‌های رسمی برای تبلیغ میم‌ کوین‌های جعلی

بنیان‌گذار و مدیرعامل پیشین صرافی بایننس، نسبت به افزایش موارد هک حساب‌های رسمی در شبکه‌های اجتماعی با هدف تبلیغ میم‌ کوین‌های جعلی هشدار داد.

به گزارش بازار، چانگ‌پنگ ژائو (Changpeng Zhao) بنیان‌گذار و مدیرعامل پیشین صرافی بایننس، از فعالان بازار ارز دیجیتال خواست در برابر حساب‌هایی که ناگهان آدرس قرارداد (Contract Address) توکن‌های جدید را منتشر می‌کنند، هوشیار باشند.

سی‌زی در پستی در شبکه اجتماعی ایکس (X) نوشت: با رشد میم‌ کوین‌ها، هکرها حساب‌های رسمی را هدف قرار می‌دهند تا آدرس قراردادهای تقلبی را منتشر کنند. مراقب باشید؛ حساب‌های رسمی هیچ‌یک از میم‌ کوین‌ها را تأیید نمی‌کنند.

در هفته‌های اخیر، چندین حساب تأییدشده از جمله حساب رسمی زنجیره بی‌ان‌بی (BNB Chain) و پلتفرم پنکیک‌سوآپ (PancakeSwap) هک شده‌اند. در یکی از این موارد، هکرها با انتشار توکن جعلی به‌نام (۴) توانستند وجوه کاربران را سرقت کرده و سودی حدود ۴ هزار دلار به دست آورند. جامعه بی‌ان‌بی سپس با خرید نمادین این توکن، قیمت آن را برای مدتی ۵۰۰ درصد بالا برد تا هکر را تمسخر کند.

همچنین در مواردی مشابه، حساب‌های افراد مشهور از جمله دریک (Drake) و برند دیور (Dior) نیز برای تبلیغ میم‌ کوین‌های جعلی مورد سوء‌استفاده قرار گرفته‌اند.

سی‌زی در پایان تأکید کرد که اگرچه رشد میم‌ کوین‌ها در زنجیره بی‌ان‌بی نشانه افزایش فعالیت کاربران است، اما توسعه‌دهندگان باید به جای موج‌سواری بر هیجان، بر کاربرد و ارزش واقعی پروژه‌ها تمرکز کنند.

کد خبر: ۳۷۱٬۷۱۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha