۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۸
رکوردشکنی ۴۳‌باره طلا در سال جاری میلادی

رکوردشکنی ۴۳‌باره طلا در سال جاری میلادی

روسیه بیش از نیمی از دارایی‌های مسدودشده خود در غرب را جبران کرد.

به گزارش بازار به نقل از رسانه روسی RT، قیمت جهانی طلا برای چهل‌وسومین بار در سال جاری میلادی رکورد تازه‌ای ثبت کرده است.

کارشناسان می‌گویند این روند نتیجه افزایش خرید طلا به عنوان جایگزینی امن‌تر برای دلار است، در شرایطی که سیاست‌های اقتصادی و تجاری ایالات متحده موجب بی‌ثباتی در بازارهای جهانی شده است.

از ابتدای سال، شاخص دلار در برابر سبد ارزهای اصلی حدود ۱۰ درصد کاهش یافته و قیمت طلا بیش از ۵۰ درصد افزایش داشته است. همچنین، تنش‌های فزاینده در خاورمیانه و نگرانی از احتمال تعطیلی دولت آمریکا نیز به رشد قیمت فلزات گرانبها دامن زده‌اند.

به گفته تحلیلگران، از سال ۲۰۲۲ بانک‌های مرکزی بسیاری از کشورها برای کاهش وابستگی به نظام مالی غرب، خرید طلا را به‌طور چشمگیری افزایش داده‌اند.

برای روسیه، این روند از اهمیت استراتژیک برخوردار است؛ زیرا افزایش بهای جهانی طلا به این کشور امکان داده است از محل ارزیابی مجدد ذخایر و درآمدهای صادراتی، حدود ۱۴۹ میلیارد دلار به دارایی‌های خود بیفزاید و بدین ترتیب بیش از نیمی از دارایی‌های مسدودشده در غرب را جبران کند.

کد خبر: ۳۶۹٬۴۰۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha