۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷
افتتاح پروژه فیبر نوری شهرک صنعتی شماره ۴ سنندج

افتتاح پروژه فیبر نوری شهرک صنعتی شماره ۴ سنندج

پروژه فیبرنوری شهرک صنعتی شماره ۴ (سرنجیانه) سنندج، روز یکشنبه با حضور بازرس کل کردستان بهره برداری شد.

به گزارش بازار، بازرس کل کردستان در این آیین با بیان اینکه در سال سرمایه گذاری برای تولید یکی از بسترهای حمایت، ایجاد زیرساختهای سرمایه‌گذاری و رفع موانع آن است، اظهار کرد: قرارگاه نظارتی مستقر در سازمان، چالش‌های حوزه تولید و سرمایه‌گذاری را بررسی و در راستای تحقق شعار سال عمل می کند.

عیسی هواسی افزود: سال ۱۴۰۱ بازدیدی از این شهرک صنعتی انجام شد که از حداقل زیرساخت برخوردار و تنها یک سوله در دست احداث بود ولی با اجرای زیرساختهای لازم هم اکنون تعداد سوله در دست اجرا ۱۳۷ واحد است.

وی تاکید کرد: هیچ معارضی حق ندارد مانعی برای تولید کننده ایجاد کند و هر معارضی که حقی از او ضایع شده از طریق مراجعه به دستگاه قضایی و مجاری قانونی پیگیری کند.

بازرس کل کردستان با بیان اینکه سازمان بازرسی ۲ وظیفه نظارت بر اجرای قوانین و حسن اجرای امور را دارد، اضافه کرد:این سازمان وظیفه مطالبه‌گری دارد و رویکرد این سازمان هوشمندانه است تا موانع برطرف شود.

هواسی یادآور شد: بر اساس مصوبات شورای فضای مجازی، ۸۰ درصد مشترکان خانگی و ۱۰۰ درصد مشاغل از فیبر نوری( اینترنت ثابت پایه پرسرعت بر بستر فیبر نوری) برخوردار شوند.

وی به ضعف آنتن دهی در برخی مناطق استان اشاره و بر پیگیری این موضوع تاکید کرد و گفت: هیچ دستگاهی حق ندارد هزینه‌های خارج از قانون به سرمایه‌گذار تحمیل کند و با متخلف برخورد می‌شود.

بازرس کل کردستان ادامه داد: انتظار از شرکت شهرک‌ها و سرمایه‌گذاران این است که در کنار تلاش سازمان بازرسی برای رفع موانع، در تکمیل طرحهای سرمایه‌گذاری تسریع کنند.

کد خبر: ۳۶۸٬۵۴۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha