۸ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۹
آکسیوس: رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه، خشمگین هستند

آکسیوس: رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه، خشمگین هستند

وب‌سایت آمریکایی «اکسیوس» گزارش داد که طرح «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای صلح در غزه در آخرین لحظه تغییر کرد و رهبران عرب از این موضوع خشمگین هستند.

به گزارش بازار، رسانه آمریکایی نوشت: توافقی که اکنون پیش روی حماس است، به‌طور قابل توجهی با توافقی که ایالات متحده و گروهی از کشورهای عربی و مسلمان پیش از این به دلیل مداخله نتانیاهو بر سر آن توافق کرده بودند، متفاوت است.

مقامات عربستان سعودی، مصر، اردن و ترکیه از این تغییرات «خشمگین» هستند.

قطری‌ها حتی سعی کردند دولت ترامپ را متقاعد کنند که به دلیل این مخالفت‌ها، طرح تفصیلی را روز دوشنبه منتشر نکند

بر اساس این گزارش، آکسیوس اضافه کرد که نتانیاهو در آخرین لحظه قبل از کنفرانس مطبوعاتی، تغییراتی در مفاد توافقی که بر سر آن توافق شده بود، ایجاد کرد.

این رسانه آمریکایی افزود که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «ران درمر» وزیر امور راهبردی اسرائیل این تغییرات را در جریان دیدار خود با «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه و «جرد کوشنر» داماد دونالد ترامپ اعمال کردند.

اکسیوس تاکید کرد که نتانیاهو توانسته است چندین بند کلیدی طرح را در طول این دیدار اصلاح کند، به‌ویژه بندهای مربوط به شرایط و جدول زمانی خروج اسرائیل از غزه.

معا به نقل از اکسیوس افزود که مقامات عربستان سعودی، مصر، اردن و ترکیه خشم خود را از این تغییرات ابراز کردند.

کد خبر: ۳۶۷٬۶۷۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha