۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۷
ژاپن تحریم‌ها علیه ایران را ازسر گرفت

ژاپن تحریم‌ها علیه ایران را ازسر گرفت

دولت ژاپن به بهانه اعمال مجدد تحریم های غیرقانونی سازمان ملل اعلام کرد که توکیو تحریم‌ها علیه تهران را ازسر گرفت.

به گزارش بازار به نقل از «نی پون»، دولت ژاپن امروز دوشنبه و پس از اعمال مجدد تحریم‌های سازمان ملل متحد علیه ایران به بهانه برنامه هسته ای صلح آمیز تهران، ازسرگیری تحریم‌ها علیه کشورمان را اعلام کرد.

توکیو ادعا کرد که به بهانه قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، دارایی‌های ۷۸ سازمان و ۴۳ فرد را مسدود کرده است.

یوشیماسا هایاشی دبیر ارشد کابینه ژاپن در یک کنفرانس مطبوعاتی با تأکید بر اهمیت دست یابی به راه حل دیپلماتیک در این مسیر گفت: این مسئله اکنون در یک دوراهی قرار دارد. ما نباید فرصت‌های گفتگو را از دست بدهیم.

دبیر ارشد کابینه ژاپن بارها اعلام کرده است که موضع توکیو مبنی بر درخواست برای یافتن راه حلی از طریق گفتگو بدون تغییر باقی مانده است.

وی در این باره تأکید کرد: ما ضمن پیروی از تصمیم شورای امنیت، به تلاش‌های دیپلماتیک لازم ادامه خواهیم داد.

کد خبر: ۳۶۷٬۳۶۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha