۳۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۲
مشارکت شرکت‌های پتروشیمی برای سرمایه‌گذاری 30 درصدی در خط آهن تنگستان به عسلویه
استاندار بوشهر به معاون وزیر نفت پیشنهاد کرد؛

مشارکت شرکت‌های پتروشیمی برای سرمایه‌گذاری 30 درصدی در خط آهن تنگستان به عسلویه

بوشهر- استاندار بوشهر در نشست با معاون وزیر نفت گفت: مشارکت شرکت‌های پتروشیمی مستقر در منطقه ویژه پارس، برای سرمایه‌گذاری 30 درصدی در خط آهن مسیر تنگستان به عسلویه مورد تاکید است.

به گزارش خبرنگار بازار، ارسلان زارع استاندار بوشهر روز دوشنبه با حضور جعفر پورکبگانی نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی ضمن دیدار با دکتر حسن عباس‌زاده معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، به بیان مسائل حوزه ذیربط استان بوشهر پرداخت.
استاندار بوشهر در این نشست با اشاره به برگزاری همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در زنجیره ارزش پتروشیمی و سایر صنایع در استان بوشهر، ضمن تاکید بر انجام زنجیره ارزش پتروشیمی، خواستار مشارکت شرکت‌های پتروشیمی در این زمینه شد.
دکتر زارع بر لزوم استقرار شرکت‌های تولیدی پایین دستی صنایع پتروشیمی در استان با اولویتِ استقرار در منطقه ویژه شمال استان تاکید کرد.
وی یادآور شد: صنایع پایین‌دستی پتروشیمی، نه تنها موجب اشتغال پایدار قابل توجه با حجم سرمایه‌گذاری کمتر از صنایع بالادستی می‌شوند، بلکه ضمن جلوگیری از خام‌فروشی، ارزش افزوده به مراتب بیشتر و ارزآوری مطلوب نیز دارند.
استاندار بوشهر همچنین پیشنهاد مشارکت شرکت‌های پتروشیمی مستقر در منطقه ویژه پارس جنوبی برای سرمایه‌گذاری 30 درصدی در خط آهن مسیر تنگستان به عسلویه را داد.

دکتر عباس زاده نیز ضمن تقدیر از اقدامات و پیگیری‌های استاندار و نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس، دستورات لازم را صادر کرد و قول مساعد داد تا از طریق معاونت و مجموعه خود پیگیری های لازم را به عمل آورند.

کد خبر: ۳۶۵٬۹۴۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha