۱۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۵
تأخیر تصمیم SEC برای ETF دوج کوین تا نوامبر ۲۰۲۵

تأخیر تصمیم SEC برای ETF دوج کوین تا نوامبر ۲۰۲۵

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) تصمیم خود درباره فهرست‌شدن صندوق قابل معاملات بورسی (ETF) دوج کوین شرکت بیت وایز (Bitwise) را به تعویق انداخت.

به گزارش بازار، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) تصمیم خود درباره فهرست‌شدن صندوق قابل معاملات بورسی (ETF) دوج کوین شرکت بیت وایز (Bitwise) را به تعویق انداخت و مهلت بررسی را تا ۱۲ نوامبر ۲۰۲۵ تمدید کرد. این تاخیر در حالی رخ می‌دهد که صندوق دیگری با نماد DOJE قرار است پنج‌شنبه این هفته معامله شود.

در اطلاعیه‌ای مورخ ۹ سپتامبر، SEC اعلام کرد دوج کوین مهلت نهایی برای تصویب یا رد درخواست فهرست‌شدن صندوق بیت وایز به عنوان سهام مبتنی بر کالا تحت قانون بورس نیویورک (NYSE Arca) تمدید شده است.

راه‌اندازی صندوق DOJE با مسیر متفاوت

در همین حال، صندوق دوج کوین مشترک REX Shares و Osprey Funds با نماد DOJE قرار است پنج‌شنبه این هفته از طریق مسیر تنظیمی متفاوتی آغاز به کار کند. این محصول از قانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری ۱۹۴۰ استفاده می‌کند، نه مسیر صندوق‌های کالایی مرسوم. این ساختار قبلاً در محصول سولانا این صادرکنندگان نیز استفاده شده بود.

دو مسیر متفاوت برای سرمایه‌گذاری

تاخیر SEC دو مسیر موازی برای در معرض قرارگیری با دوج کوین در صندوق‌های قابل معاملات آمریکایی ایجاد کرده است. از یک سو پیشنهاد بیت وایز که از مسیر تصویب مرسوم صندوق‌های مبتنی بر کالا عبور می‌کند، و از سوی دیگر DOJE که می‌تواند بدون نیاز به تغییر قوانین بورس عرضه شود. هم‌اکنون قیمت دوج کوین در سطح ۰.۲۴ دلار معامله می‌شود.

کد خبر: ۳۶۳٬۶۱۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha