۱۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۹
حرکت کاروان دریایی به سوی فلسطین با شعارهای «Free Palestine» و «تحریم اسقاطیل»

حرکت کاروان دریایی به سوی فلسطین با شعارهای «Free Palestine» و «تحریم اسقاطیل»

کشتی‌های کاروان «صمود» با شعارهای «Free Palestine» و «تحریم اسقاطیل» به‌سوی غزه حرکت کردند.

به گزارش بازار، کاروان دریایی حامی فلسطین با نام «صمود» (به معنای ایستادگی و پایداری)، که برگزارکنندگانش می‌گویند بزرگ‌ترین کاروان دریایی که تا کنون به سمت غزه رفته، خواهد بود، عصر یکشنبه از بندر بارسلونا حرکت خود را آغاز کرد. این کشتی‌ها حامل کمک‌های انسانی شامل غذا، آب و دارو برای مردم غزه هستند. در میان سرنشینان بار دیگر نام «گرتا تونبرگ»، فعال محیط زیست سوئدی، دیده می‌شود؛ او تنها در ماه ژوئن گذشته در کاروان مشابهی که به سمت غزه رفت بازداشت شده بود.

این کاروان که نمایندگانی از ۴۴ کشور در آن حضور دارند، ابتدا از بارسلونا به راه افتاده و در روزهای آینده شناورهایی از ایتالیا، یونان و تونس نیز به آن ملحق خواهند شد. طبق گفته برگزارکنندگان، در مجموع حدود ۲۰ کشتی در این کاروان شرکت خواهند کرد. این حرکت با شعار «وقتی جهان سکوت می‌کند، ما به راه می‌افتیم» برگزار می‌شود. علاوه بر تونبرگ، بازیگران سرشناس همچون سوزان ساراندون و لیام کانینگهام نیز به آن خواهند پیوست.

پیش از حرکت کشتی‌ها، صدها نفر از حامیان در بندر بارسلونا گرد آمدند. بسیاری از آن‌ها با برافراشتن پرچم‌های فلسطین و پوشیدن کفیه شعار «Free Palestine» و «تحریم اسقاطیل» سر دادند. در میان جمعیت تصاویری از نتانیابو با سبیل مشابه هیتلر نیز به چشم می‌خورد.

در یک نشست خبری، تونبرگ گفت: «اینجا مسئله فلسطین است. مسئله این است که چگونه به‌طور عمدی ابتدایی‌ترین نیازهای زندگی از مردم گرفته می‌شود. مسئله این است که چگونه جهان سکوت کرده و کسانی که در قدرت‌اند به هر طریق ممکن به فلسطینیان و همه ملت‌های تحت ستم خیانت می‌کنند.»

لیام کانینگهام نیز در این نشست ویدئویی از دختری غزه‌ای به نام فاطمه پخش کرد که در آن از تشییع جنازه خودش می‌خواند؛ او چهار روز پیش کشته شده بود. کانینگهام گفت: «به چه دنیایی سقوط کرده‌ایم که کودکان خودشان مراسم خاکسپاری‌شان را برنامه‌ریزی می‌کنند؟» او افزود: «اینکه این کاروان اصلاً به راه افتاده، نشان‌دهنده شکست جامعه جهانی در اجرای قوانین بین‌المللی و انسانی است. این دوره شرم‌آوری در تاریخ بشریت است و همه ما باید از آن احساس خجالت کنیم.»

فعال برزیلی تیاگو آویلا نیز اعلام کرد که این کاروان «بزرگ‌ترین هیأت همبستگی در تاریخ» خواهد بود، با افراد و کشتی‌های بیشتری نسبت به تمام تلاش‌های پیشین برای رسیدن به غزه.

کد خبر: ۳۶۱٬۸۷۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha