۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۷
بخش خصوصی عهده دار اجرا و تکمیل سد «گرین» نهاوند خواهد شد
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان:

بخش خصوصی عهده دار اجرا و تکمیل سد «گرین» نهاوند خواهد شد

همدان - ستوده؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با اشاره به ادامه اجرای پروژه سد گرین با جذب سرمایه گذار بخش خصوصی گفت: تکمیل این سد ۱۸۵ میلیاردتومان اعتبار نیاز دارد.

منصور ستوده در گفتگو با بازار با اشاره به اینکه تکمیل سد گرین از طریق سرمایه گذاری بخش خصوصی در حال پیگیری است، عنوان کرد: موضوع تأمین مالی احداث سد مخزنی گرین و تأسیسات جانبی آن با ورود سرمایه گذاری بخش خصوصی محقق خواهد شد.

ستوده با بیان کمی اعتبارات دولتی و تاکید و استقبالی که بر اجرای پروژه‌ها توسط بخش خصوصی از سوی دولت وجود دارد، مطرح کرد: تأمین مالی احداث این سد از طریق سرمایه گذاری بخش خصوصی پیگیری و اجرایی می‌شود.

وی افزود: رایزنی‌ها و مذاکراتی با بانک‌های کشاورزی، صادرات و تجارت در سطح کشور مبنی بر ایجاد کنسرسیوم انجام شده تا در این پروژه شاهد جذب حداکثر سرمایه‌ای با مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان باشیم.

وی با اشاره به مشخصات پروژه، یادآور شد: نوع سد سنگریزه ای با هسته رسی با حجم تنظیم ۲۲.۱ میلیون متر مکعب و ارتفاع سد از بستر رودخانه ۵۶ متراست.

مجوز فراخوان جذب سرمایه گذار از بانک کشاورزی اخذ شده است
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان مطرح کرد: مجوز فراخوان جذب سرمایه گذار از بانک کشاورزی اخذ شده و تفاهم نامه اولیه ای نیز با بانک کشاورزی به عنوان عامل سه بانک مرتبط، منعقد شده است.

ستوده  اضافه کرد: فراخوان سرمایه گذاری بخش خصوصی انجام شده و حداکثر تا سوم شهریور ماه مهلت ارائه پیشنهادات سرمایه گذاران وجود دارد.

وی عنوان کرد: زمانبندی بازپرداخت اصل و سود تسهیلات مورد نیاز بدین گونه است که بازپرداخت اصل وسود تسهیلات شش ماه بعد از اتمام سقف تعهدات مالی سرمایه گذار پروژه آغاز و طی مدت ۳ سال در اقساط سه ماهه بازپرداخت خواهد شد.

وی با اشاره به مراتب تضمین مالی بازپرداخت اصل و سود تسهیلات مالی، عنوان کرد: بازپرداخت اصل و سود و تأیید آن توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و همچنین صدور ضمانت نامه بازپرداخت مطابق آئین نامه اجرایی تضمین خواهد شد.

مقدار باقیمانده پولی که فعلاً برای تکمیل سد گرین مورد نیاز است ۱۸۵ میلیارد تومان است

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان اضافه کرد: مقدار باقیمانده پولی که فعلاً برای تکمیل سد گرین مورد نیاز است ۱۸۵ میلیارد تومان است.

ستوده افزود: اگر بانک‌ها به این موضوع ورود ورود پیدا کنند دولت با سودی معقول حدود ۳۴۰ میلیارد تومان را با اصل آورده و سود تسهیلات دولتی تضمین و پرداخت خواهد کرد.

وی با بیان مزایای انجام پروژه از طریق بخش خصوصی، گفت: زمانی که بخش خصوصی عهده دار موضوع می‌شود سرعت اجرای پروژه افزایش پیدا خواهد کرد و همین طور قیمت تمام شده هزینه‌های صرف شده برای تحقق و اجرای طرح کاهش پیدا خواهد کرد.

وی با اشاره به تغییراتی که نسبت به برخی از مؤلفه‌های سد به وجود آمد، گفت: برای جلوگیری از غرق شدن چشمه گاماسیاب زیر آب مخزن و جلوگیری از فرار آب، ارتفاع، حجم و برخی از مؤلفه ها تغییر پیدا کرد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با بیان مزایای احداث سد گرین، عنوان کرد: این سد ضمن ایجاد جاذبه گردشگری برای منطقه، تأمین کننده آب شرب و صنعت شهرستان نهاوند بوده و در تنظیم آب کشاورزی نیز بسیار مؤثر است.

کد خبر: ۳۶٬۱۶۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha