۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۲
برآورد ارتش رژیم صهیونیستی: نبرد در غزه ممکن است ماه‌های زیادی ادامه یابد

برآورد ارتش رژیم صهیونیستی: نبرد در غزه ممکن است ماه‌های زیادی ادامه یابد

روزنامه «معاریو» نوشت ارتش رژیم صهیونیستی برآورد کرده است که جنگ در غزه امکان دارد برای چندین ماه دیگر ادامه یابد و به همین دلیل، نیروهای ذخیره به‌طور تدریجی فراخوانده خواهند شد.

به گزارش بازار، روزنامه عبری «معاریو» به نقل از منابعی در نهادهای نظامی رژیم صهیونیستی نوشت که «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم قصد دارد عملیات موسوم به «ارابه‌های گدعون ۲» را ادامه دهد.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، این منابع در ادامه تأکید کردند که بنیامین نتانیاهو اصرار دارد این عملیات را تا پایان ادامه دهد و به‌خوبی می‌داند که بدون اجرای کامل آن، نمی‌تواند انسجام کابینه خود را حفظ کند و ممکن است کابینه فروپاشد.

نهادهای نظامی رژیم صهیونیستی همچنین تاکید کردند که ارتش این رژیم برآورد کرده است که جنگ در غزه احتمال دارد ماه‌ها ادامه یابد و به همین دلیل، نیروهای ذخیره به‌طور تدریجی فراخوانده خواهند شد.

معاریو در ادامه گزارش خود نوشت: ارتش اسرائیل به طور جدی خود را برای نبرد آماده می‌کند. بازسازی نیروها و بسیج نیروهای ذخیره در دوم سپتامبر، پس از پایان تعطیلات تابستانی، گواهی بر آمادگی کامل آنها برای اقدام نظامی است. ارتش اسرائیل تخمین می‌زند که نبرد در غزه ممکن است برای چند ماه دیگر ادامه یابد، بنابراین بسیج نیروهای ذخیره به صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد. ارتش از قبل تاریخ ارسال اولین دستورات را در این هفته تعیین کرده است و بقیه دستورات در اوایل نوامبر و پس از آن در اوایل دسامبر و ژانویه ارسال خواهند شد.

پیشتر، سخنگوی نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کرد: مرحله دوم عملیات ارابه‌های گدعون در شهر غزه آغاز شده است.

وی اظهار کرد: نیروهای ما در مرزهای شهر غزه در چارچوب عملیات ارابه‌های گدعون فعالیت می‌کنند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: ارتش در چند جبهه در غزه، لبنان، سوریه و کرانه باختری فعالیت می‌کند.

وی افزود، بیشتر از ۶۰ هزار دستور خدمت نظامی توسط وزیر جنگ صادر شده است و ۲۰ هزار فراخوان نیروهای ذخیره نیز صادر خواهد شد.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی گفت: ما در راستای بازگرداندن اسیران و از بین بردن قدرت حماس و نابودی آن تلاش می‌کنیم.

نتانیاهو با نادیده گرفتن اینکه میانجی‌ها بیش از ۴۸ ساعت منتظر پاسخ تل‌آویو به پیشنهاد آتش‌بس در نوار غزه بودند، عصر چهارشنبه اعلام کرد که دستور داده طرح اشغال شهر غزه هر چه سریعتر اجرا شود در حالی هشدارهای بین‌المللی متعددی داده شده که این طرح به نابودی کامل نوار غزه منجر شده و رنج و مشکلات فلسطینی‌ها را افزایش خواهد داد.

در این راستا، سطح سیاسی، ارتش اشغالگر را برای تسریع اشغال شهر غزه تحت فشار قرار داده است.

پس از موافقت نتانیاهو با از سرگیری عملیات زمینی، مقدمات اشغال بخش باقی‌مانده شهر آغاز شده است و چهار تیپ در حومه آن مانورهایی را برای حمله به آن و تخلیه ساکنانش به سمت جنوب انجام می‌دهند.

طبق گزارش کانال ۱۲ اسرائیل، تخمین زده می‌شود که ارتش بتواند عملیات جامعی را در اواسط سپتامبر آغاز کند. با این حال، در جریان بحث‌ها در مورد جدول زمانی، اختلافاتی بروز کرده است. سطح سیاسی می‌خواهد شروع عملیات را تسریع کند، در حالی که ارتش بر لزوم مسؤولیت‌پذیری و احتیاط تاکید دارد. نظامیان به لزوم در نظر گرفتن تعدادی از محدودیت‌ها اشاره می‌کنند: ایمنی سربازان اسیر شده، ایمنی سربازان، تخلیه تقریباً یک میلیون نفر از ساکنان غزه از شهر و لزوم حفظ آنچه آنها مشروعیت بین‌المللی می‌نامند.

ارتش اسرائیل در حال بررسی امکان ایجاد یک جاده مستقیم از منطقه المواصی به بیمارستان صحرایی رفح است که توسط امارات متحده عربی تأسیس شده است.

در همین حال، بحث‌ها در تل‌آویو در مورد واکنش حماس به توافق تبادل زندانیان ادامه دارد. حماس تمایل خود را برای پذیرش توافقی با شرایطی مشابه آنچه نتانیاهو حدود دو ماه پیش با آن موافقت کرد، نشان داده است، اما نخست‌وزیر اکنون در مورد یک توافق جامع صحبت می‌کند.

حماس در بیانیه خود تاکید کرد: عملیات جدید اسرائیل همانند عملیات‌های نظامی قبلی شکست خواهد خورد و رژیم اشغالگر هرگز به اهداف خود نخواهد رسید و اشغال غزه هرگز یک تفریح نخواهد بود.

طبق اعلام مرکز رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی، ارتش این رژیم چهارشنبه صدور فراخوان‌ها برای ۶۰ هزار سرباز ذخیره را در راستای آمادگی برای اجرای این طرح آغاز کرد.

در مقابل حماس از میانجی‌ها خواست رژیم اشغالگر را تحت فشار بگذارند تا نسل‌کشی و سیاست گرسنگی دادن به ملت فلسطین را متوقف کند.

این جنبش در ادامه نیز رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا را مسؤول کامل پیامدهای این عملیات جنایتکارانه دانست.

کد خبر: ۳۶۰٬۲۶۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha