۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
۳۳۳ مددجوی بهزیستی شیروان در انتظار دریافت مسکن

۳۳۳ مددجوی بهزیستی شیروان در انتظار دریافت مسکن

رییس بهزیستی شیروان گفت: اکنون ۳۳۳ مددجوی تحت پوشش این نهاد حمایتی در انتظار دریافت مسکن هستند و تامین خانه برای این افراد یکی از دغدغه‌های اصلی اداره بهزیستی به شمار می‌رود.

به گزارش بازار، علی‌اکبر آرام روز شنبه با اشاره به اینکه مسکن یکی از نیازهای اساسی مددجویان است، اظهار کرد: از مجموع متقاضیان پشت نوبت، ۲۶۳ واحد مربوط به مسکن ملی و ۷۰ واحد ساخت خودمالکی و شخصی است و به صورت مرحله‌ای به این افراد واگذار می‌شود.

وی افزود تاکنون ۷۱۷ واحد مسکونی به مددجویان تحت پوشش بهزیستی در شهرستان شیروان واگذار شده و امسال نیز واگذاری مسکن برای ۳۵ خانواده دو معلول و ۱۳ خانواده تک معلول در دستور کار قرار دارد.

رییس اداره بهزیستی شیروان با بیان اینکه روند واگذاری مسکن مطابق با برنامه زمان‌بندی پیش می‌رود، اظهارکرد: حمایت‌های بلاعوض و تسهیل در فرآیند دریافت مسکن از جمله اقدامات این اداره برای تسهیل زندگی مددجویان است.

آرام یادآور شد: در روستاها بنیاد مسکن و در شهرها اداره راه و شهرسازی متولی احداث واحدهای مسکونی هستند و بهزیستی نقش تسهیل‌گر در پرداخت کمک هزینه بلاعوض به مددجویان را بر عهده دارد تا روند دریافت مسکن برای افراد تحت پوشش با سهولت بیشتری انجام شود.

وی با تاکید بر اهمیت تامین مسکن و اشتغال برای مددجویان گفت: این دو حوزه اولویت اصلی اداره بهزیستی بوده و انتظار می‌رود مسئولان استانی و شهری نیز در این زمینه جامعه بهزیستی را حمایت کنند تا زندگی مددجویان بهبود یافته و شاهد ارتقای سطح رفاه و توانمندسازی آنها باشیم.

بهزیستی شیروان سه هزار و ۷۰۲ معلول را زیر پوشش دارد که از این تعداد ۴۷ نفر دچار اختلالات بینایی، ۱۹ نفر صوت و گفتار، ۹۰۵ نفر ذهنی، ۴۲۶ نفر شنوایی، هزار و ۴۷۰ نفر معلولان ذهنی و جسمی و ۵۱۱ نفر دچار اختلالات روانی هستند.

شیروان به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.

کد خبر: ۳۶۰٬۲۳۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha