۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۴
الجزیره: حماس با پیشنهاد آتش بس ارائه شده موافقت کرده است

الجزیره: حماس با پیشنهاد آتش بس ارائه شده موافقت کرده است

شبکه الجزیره به نقل از یک منبع در جنبش حماس اعلام کرد که این جنبش با پیشنهاد ارائه شده در خصوص آتش بس در نوار غزه موافقت کرده است. 

به گزارش بازار، یک منبع در جنبش حماس در مصاحبه با الجزیره اعلام کرد: ما به میانجیگران اعلام کردیم که با پیشنهاد آنها که روز گذشته ارائه شد، موافقت کرده‌ایم.

یک منبع مطلع از مذاکرات در مصاحبه با الجزیره اعلام کرد: پیشنهاد شامل توقف موقت عملیات نظامی به مدت ۶۰ روز است.

وی افزود: طی ۶۰ روز، ارتش اسرائیل به بازآرایی مواضع خود می‌پردازد تا زمینه برای ورود کمک‌ها فراهم شود.

پیشتر یک منبع به تلویزیون العربی گفت: دیدار گروه‌های فلسطینی با وزیر اطلاعات مصر و هیئت قطری در قاهره مثبت بود.

در حالی که «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی»، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر، با رئیس اطلاعات مصر دیدار کرد تا «موضع اسرائیل در مورد توافق جدید مصر را مورد بحث قرار دهد.» این منبع اظهار داشت: دیدار گروه‌های فلسطینی با وزیر اطلاعات و هیئت قطری، حس مسؤولیت‌ پذیری و عزم بالایی را برای توقف جنگ نشان داد.

این منبع تاکید کرد: طرف مصری پیشنهاد جدیدی در مورد آتش‌بس در غزه ارائه کرد که شامل رویکردهایی برای پل زدن با پیشنهاد استیو ویتکاف فرستاده آمریکا به غرب آسیا بود.

این منبع تصریح کرد: حماس و گروه‌های فلسطینی امروز پاسخ خود را به پیشنهاد جدید در مورد آتش‌بس در غزه ارائه خواهند کرد.

یک گزارش سعودی حاکی از آن است که نشستی از سوی حماس امروز در قاهره برای بحث در مورد سند آتش‌بس جدید مصر برگزار خواهد شد.

به گزارش العربیه، گروه‌های فلسطینی با پیشنهاد جدید موافقت کردند، در حالی که حماس «یک دوره مشاوره» درخواست کرد.

شب گذشته، گزارش‌ها حاکی از آن بود که حماس پیشنهاد آتش‌بس را از مصر و قطر، با حضور نمایندگان گروه‌های فلسطینی، دریافت کرده است. منابع اعلام کردند که گروه‌های فلسطینی از حماس خواسته‌اند ظرف چند ساعت به این پیشنهاد پاسخ دهد.

کد خبر: ۳۵۹٬۳۴۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha