۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۸
هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن خراسان جنوبی هزینه شد

هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن خراسان جنوبی هزینه شد

استاندار خراسان‌ جنوبی گفت: تاکنون یک‌هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن در خراسان جنوبی هزینه شده است.

به گزارش بازار، سید محمدرضا هاشمی روز چهارشنبه در شورای مسکن استان افزود: از این میزان، یک‌هزار میلیارد تومان در طی هشت ماه گذشته، برای تأمین زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن در شهرستان‌های بیرجند، قائن و طبس هزینه شده است.

وی ادامه داد: همچنین موافقت وزیر راه و شهرسازی برای اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر برای نهضت ملی مسکن استان اخذ شده که به زودی تخصیص خواهد یافت.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه استان در اجرای طرح نهضت ملی مسکن، به‌ویژه در زمینه زیرساخت‌ها پیشگام است، گفت: این دستاورد حاصل همت و همکاری‌های مشترک مدیران دستگاه‌های مختلف استان از جمله شهرداری‌ها، بانک مسکن، دستگاه‌های نظارتی و سایر نهادها است که نقش مهمی در تسهیل روند اجرایی پروژه‌ها ایفا کرده‌اند.

وی تأکید کرد: مهم‌ترین دغدغه در پروژه نهضت ملی مسکن زعفرانیه شهر بیرجند، تحویل به‌موقع واحدهای مسکونی به متقاضیان است لذا باید تسریع در تحویل این واحدها شکل بگیرد.

هاشمی ادامه داد: همچنین در حوزه آماده‌سازی اراضی نهضت ملی مسکن با توجه به قول مساعد معاون وزیر پیگیری خواهد شد با اعتبار ۳۰ میلیون تومان انجام شود.

کد خبر: ۳۵۸٬۳۰۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha