۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۰
صادرات گسترده محصولات غذایی و کشاورزی سازشکاران به رژیم صهیونیستی

صادرات گسترده محصولات غذایی و کشاورزی سازشکاران به رژیم صهیونیستی

رسانه های رژیم صهیونیستی پشت پرده کمک های کشورهای سازشکار عربی از جمله مصر و اردن به تل آویو و سرازیر شدن محصولات غذایی و کشاورزی این کشورها به اراضی اشغالی را برملا کردند.

به گزارش بازار، به نقل از المسیره، رسانه های رژیم صهیونیستی فاش کردند که کشورهای عربی سازشکار، محصولاتی به ارزش ۱۱۶.۴ میلیون دلار به این رژیم صادر کرده اند که در ۸.۱۶ میلیون دلار محصولات غذایی بوده است.

منابع صهیونیستی اعلام کرد: مصر در صدر فهرست کشورهای عربی صادر کننده محصولات غذایی به اسرائیل با ۳.۸ میلیون دلار قرار دارد.

رسانه های رژیم صهیونیستی فاش کردند: اردن ۷۹۱ طن محصولات کشاورزی در فاصله ژوئن تا جولای به اسرائیل صادر کرده است که ۶۹۵ طن گوجه فرنگی و ۹۶.۵ طن فلفل بوده است و این با وجود اعلام توقف صادرات به شکل رسمی از سوی اردن در آگوست سال ۲۰۲۴ است.

این منابع در ادامه به رنج بیش از ۲ میلیون و صد هزار فلسطین در غزه به علت بحران غذایی شدید به سبب محاصره تل آویو و افزایش سوء تغذیه و گرسنگی اشاره کردند.

گفتنی است این کمک های پشت پرده کشورهای سازشکار در حالی است که آنها ددر رسانه ها از حمایت ملت فلسطین دم می زنند.

کد خبر: ۳۵۶٬۹۵۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha