۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۶
مهاجرانی: محدودیت‌ها برای کانال‌ها و گروه‌های بالای ۹۰ هزار عضو است
واکنش سخنگوی دولت به لایحه جنجالی فضای مجازی؛

مهاجرانی: محدودیت‌ها برای کانال‌ها و گروه‌های بالای ۹۰ هزار عضو است

سخنگوی دولت گفت: حق اظهارنظر، انتقاد و پیشنهاد دیده شده و محدودیت‌ها صرفاً برای کانال‌ها و گروه‌هایی با بیش از ۹۰ هزار عضو است. گروه‌های کوچکتر مشمول این محدودیت‌ها نیستند.

به گزارش بازار، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، درباره لایحه مقابله با محتوای خلاف واقع در فضای مجازی، گفت: لایحه زمانی که به دولت رسید، با نسخه اولیه تفاوت‌هایی داشت. برخی از بندهای آن در جلسات هماهنگی اصلاح شده بودند. وزیر دادگستری پیشنهاد داده‌اند که منتقدان ابتدا متن کامل لایحه را مطالعه کنند. در این لایحه، حق اظهارنظر، انتقاد و پیشنهاد دیده شده و محدودیت‌ها صرفاً برای کانال‌ها و گروه‌هایی است که بیش از ۹۰ هزار عضو دارند؛ بنابراین گروه‌های کوچکتر مشمول این محدودیت‌ها نیستند.

مهاجرانی در پاسخ به سوال «آیا دولت بنا دارد همچنان بر این لایحه پافشاری کند؟ یا احتمال عقب‌نشینی وجود دارد؟ خبرهایی درباره احتمال استرداد لایحه در رسانه ها مطرح شده است و ....» بیان کرد؟ در حال حاضر بناست جلسات بررسی در شورای اطلاع‌رسانی برگزار شود. دولت همواره نشان داده که در برابر نظر نخبگان، کنشگران جامعه و خواست عمومی مردم، در مسیر حقیقت می‌ایستد. اجازه دهید جلسات بررسی برگزار شود و جمع‌بندی نهایی حاصل شود.

کد خبر: ۳۵۵٬۲۶۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha