به گزارش بازار، محمود باقری زمانی روز شنبه دراین باره گفت: این سامانه پس از طی مراحل قانونی و برگزاری استعلام با هدف راه اندازی سامانه مدیریت و توزین هوشمند و نصب دوربین پلاک خوان اجرا شد که موجب تحول و ارتقای موضوع توزین و نظارت در مرکز دفن شهرستان های غرب استان تهران گردیده که در سطح استان تهران کم سابقه می باشد.
وی به احداث باسکول ۸۰ تنی در این مرکز اشاره کرد و افزود : این اقدام امکان نظارت مستقیم شهرداریها بر تناژ زباله شهری تحویلی و کنترل دقیق تردد خودروهای حمل زباله مربوطه را فراهم می آورد .
باقری ادامه داد : جاده ورودی به مرکز دفن زباله نیز به مساحت ۱۵ هزار مترمربع با همکاری شهرداری صفادشت آسفالت ریزی شده و ضلع غربی این مرکز هم به طول ۱۶۰۰ متر در فاز اول فنس کشی گردیده است .
مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری های ملارد و صفادشت اظهار داشت : در راستای نظام بخشی به وضعیت مالیاتی این سازمان ، ضمن راه اندازی سامانه مودیان و عقد قرارداد با کارشناسان امور مالیاتی ، شاهد کاهش مبلغ مالیات تشخیصی سنوات گذشته از ۱۸ میلیارد ریال به ۸ میلیارد ریال بودیم .
وی افزود: پرداخت مطالبات بستانکاران سنوات گذشته و پرداخت آنها طی اقساط ، کاهش میزان جریمه منابع طبیعی ، تعیین تکلیف مالکیت برخی اراضی اطراف مرکز و پرداخت دیون بیمه و مالیات از دیگر اقدامات زیربنایی برای شفافیت مالی و اداری بیشتر در این سازمان می باشد .
باقری خاطرنشان کرد : بودجه و وصولی سازمان به میزان ۱۵۰ درصد و تعداد دوربین های پایش تصویری مرکز افزایش یافته و در راستای حفاظت از محیط زیست نیز ، مطالعات و آزمایش های لازم پایش آلودگی خاک و آب و همچنین بررسی گاز متان بصورت دوره ای انجام می شود و جنگل کاری جهت افزایش و استمرار فضای سبز با جدیت در دستور کار قرار دارد.
وی در توضیح سایر اقدامات اساسی صورت گرفته در سه ماه اخیر هم گفت : از شناسه ملی این سازمان رفع تعلیق شده و تعدادی از پرونده شکایت از سازمان هم نهائی و مختومه گردیده است .
گفتنی است سازمان پسماند شهرداری های ملارد و صفادشت با مصوبه وزارت کشور از سال ۹۱ آغازبکار کرده و روزانه بیش از ۱۲۰ تن زباله از ۱۰ شهر شهرستانهای غرب استان تهران به مرکز دفن زباله اخترآباد را تحویل گیری می نماید .
آنچه در این باره باید مدنظر قرار گیرد این است که در راستای رسیدن به نقطه مطلوب در مسائل محیط زیستی این مرکز ، حفظ و گسترش فضای سبز موجود، برنامه ریزی برای جلوگیری از آتش سوزی و پراکندگی پسماندها ، استاندارد سازی خودروهای حامل پسماند، مدیریت شیرابه و احداث تصفیه خانه باید به عنوان اهداف اصلی در کاهش معضلات محیط زیستی این مرکز پیگیری و اجرا شود.
برای دستیابی به این مهم ، باید فرهنگسازی ، مشارکت مردمی و افزایش آگاهی شهروندان درخصوص اصول تفکیک زباله از مبدأ و کاهش مصرف پلاستیک در بین خانواده ها انجام پذیرد.
نظر شما