۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۰
تحول دیجیتال در هرمزگان با اجرای برنامه هفتم؛ از توسعه روستایی تا امنیت سایبری
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات هرمزگان خبر داد؛

تحول دیجیتال در هرمزگان با اجرای برنامه هفتم؛ از توسعه روستایی تا امنیت سایبری

بندرعباس- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات هرمزگان از پیشرفت‌های جدی در حوزه زیرساخت، خدمات هوشمند و امنیت سایبری در چارچوب برنامه هفتم توسعه خبر داد.

به گزارش خبرنگار بازار، احد قویدل در نشست خبری با اشاره به الزامات قانونی برنامه هفتم توسعه، گفت: از همان روزهای ابتدایی ابلاغ این برنامه، با تیم تخصصی اداره‌کل، محورها و تکالیف حوزه ICT را استخراج کردیم و با هدف تحقق کامل آن‌ها در سطح استان، پیگیری‌های لازم را در سطح وزارتخانه و استانداری انجام دادیم.

وی با اشاره به اجرای بندهای «الف» و «پ» ماده ۶۵ قانون توسعه، از اتصال ۷۷ روستا به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت خبر داد و افزود: از مرداد ۱۴۰۲ تاکنون، با نصب و ارتقاء ۷۱ سایت ارتباطی، بیش از ۲۴ هزار نفر در مناطق محروم استان برای نخستین‌بار به این شبکه متصل شدند. همچنین ۳۸ کیلومتر فیبر نوری در بستر روستایی اجرا شد.

قویدل با اشاره به پروژه ملی فیبر نوری در شهرهای استان گفت: در حال حاضر ۴ شرکت اپراتور دارای مجوز در ۱۱ شهر استان فعالیت دارند و امکان واگذاری سرویس در ۷ شهر فراهم شده است. تعداد مشترکان فیبر نوری نیز طی یک سال گذشته با رشد ۵۵ درصدی، از ۱۰۵۰۰ به بیش از ۱۶۰۰۰ نفر رسیده است.

وی ادامه داد: در راستای توسعه دولت الکترونیک، دفاتر پیشخوان دولت نیز به‌شکل قابل توجهی افزایش یافته‌اند. از ۱۷۷ دفتر در سال گذشته به ۲۶۶ دفتر در سال جاری رسیده‌ایم که علاوه بر خدمات‌رسانی گسترده، موجب ایجاد ۱۴۵ فرصت شغلی جدید در حوزه ارتباطات شده‌اند.

قویدل در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم اتصال همه دستگاه‌های اجرایی محلی و ملی به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند تأکید کرد و گفت: طبق بند «ج» ماده ۱۰۷ قانون توسعه، تمامی دستگاه‌ها موظف به ارائه خدمات از طریق این پنجره هستند. در حال حاضر بسیاری از دستگاه‌های ملی در استان متصل هستند، اما برخی دستگاه‌های محلی مانند شهرداری‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز درمانی هنوز متصل نشده‌اند

او افزود: در ماه‌های گذشته، مکاتبات رسمی و مکرری با این نهادها انجام شده است تا زیرساخت‌های لازم را فراهم کنند و مردم بتوانند خدمات خود را از این مسیر غیرحضوری و هوشمند دریافت کنند.

مدیرکل ارتباطات هرمزگان همچنین با اشاره به بند «پ» تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: بر اساس نگاشت نهادی مرکز ملی فضای مجازی، دستگاه‌های اجرایی مکلفند حداقل یک درصد از هزینه‌های جاری یا سرمایه‌ای خود را به ارتقاء امنیت سایبری اختصاص دهند.

وی افزود: دستگاه‌های غیرزیرساختی موظف‌اند طرح ارتقاء امنیت خود را تدوین و به اداره‌کل ارسال کنند. این طرح‌ها پس از بررسی، برای تأیید نهایی به سازمان فناوری اطلاعات ایران فرستاده می‌شود. در صورت تأیید، مجوز هزینه‌کرد رسمی صادر خواهد شد.

قویدل در پایان خاطرنشان کرد: ارتقای امنیت سایبری، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و تحقق دولت هوشمند سه اولویت کلیدی اداره‌کل ارتباطات هرمزگان در سال جاری است.

کد خبر: ۳۵۴٬۰۴۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha