به گزارش بازار، ملک محمد قربانپور افزود: افزون بر مجوزهای صادر شده نزدیک به سه هزار و ۹۰۰ مگاوات متقاضی سرمایهگذاری در بخش نیروگاههای خورشیدی در چهارمحال و بختیاری در صف انتظار هستند.
وی اظهار داشت: با توجه به پیشبینیهای انجام شده، امید میرود حدود ۴۶ مگاوات از افرادی که اعلام آمادگی کردهاند و بخشی از فرایند آنها در ساتپا در حال انجام است، به پیک مصرف برسند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به حضورسرمایهگذاران و هلدینگهای بزرگ در استان گفت: این هلدینگها تقاضای بیش از ۱۰۰ مگاوات انرژی برق خورشیدی دارند که اگر این درخواستها عملیاتی و مجوز آنها صادر شود، تا پایان سال میتوان نزدیک به ۶۰۰ مگاوات مجوز صادر شود.
وی ادامه داد: سرمایهگذاری ۶۰۰ مگاوات طی ۲ سال آینده افزون بر ۲۰۰ هزار میلیارد ریال (۲۰ همت) است که تحول جدی در اشتغال و سرمایهگذاری در استان ایجاد میکند.
قربانپور یادآور شد: همچنین این سرمایهگذاری در بخش انرژی خورشیدی به شدت از ناترازیهایی که استان در بخش مصرف انرژی برق دارد جلوگیری میکند.
وی ادامه داد: براساس برنامهریزی انجام شده سهشنبههای هر هفته در نشستی تقاضای سرمایهگذاران انرژی خورشیدی به عنوان متقاضی جدید در شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری مورد بررسی قرار میگیرد.
قربانپور یادآور شد: مجوز بخشی از این سرمایهگذاران صادر شده و ما به دنبال برنامه زمانبندی برای اجرای پروژه آنها هستیم و همچنین و مسائل و مشکلات بخشی دیگر از سرمایه گذارانی که مراجعه کردهاند نیز در این نشست مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: انرژی خورشیدی به عنوان انرژی پاک و تجدید پذیر ضمن کمک به حفظ ساختار زیستمحیطی استان از مصرف فرآوردههای نفتی نیز جلوگیری میکند.
نظر شما